Over All Kinds of Things

 

All Kinds of Things is een kidsconceptstore gelegen in Amsterdam Zuid, Beethovenstraat 19. De Beethovenstraat is een leuke winkelstraat, die loopt vanaf de Stadionweg naar de Apollolaan. Er zitten veel bekende ketens, maar ook minder bekende kleinere winkeliers. All Kinds of Things verkoopt letterlijk All Kinds of Things, maar je kunt bij ons vooral terecht voor kleding, speelgoed en boeken voor kinderen tussen de 0 en 12 jaar.

 

Het begon bij De Kinderkleding Winkel…

Je kent ons misschien ook nog als De Kinderkleding Winkel, zoals onze winkel vroeger heette. Na bijna 30 jaar zagen we in, dat – zoals Bob Dylan het zo wijselijk stelde – the times they were a’ changing. Het was tijd voor iets nieuws. Een open, hippe winkel die je niet voorbij kan lopen zonder een bezoekje te plegen. En zo werd All Kinds of Things een feit. Je kunt overigens ook nog steeds terecht bij onze webshop, die de oude naam heeft gehouden, nl. www.dekinderkledingwinkel.nl. Als je iets weet over Google en zoekmachines, dan begrijp je dat dit een hele goede naam is, als je kinderkleding verkoopt online. In deze webshop hebben we vrijwel uitsluitend onze kinderkleding-selectie. Voor het speelgoed, de boeken en de cadeau-artikelen moet je toch echt je laten verleiden in de fysieke winkel. En als je komt, ga dan ook lekker even 5 minuten boven aan onze koffietafel zitten. Je kunt gratis een cappuccino maken en lekker even wat lifestyle-bladen inkijken voor dat momentje rust.

 

Over Jeannet

Eigenaresse én moeder Jeannet van der Knaap runt de winkel al ruim 30 jaar met veel liefde. Haar criteria bij het inkopen van producten: ‘Zou ik of zouden mijn kinderen er zelf blij van worden?’ Het resultaat is een verzameling van All Kinds of Things waar je lekker hebberig van wordt. Bovendien zit All Kinds of Things in een authentiek Amsterdamse pandje aan de Beethovenstraat nr 19, en de winkel strekt zich thans uit over 3 verdiepingen.

 

Kinderkleding

We hebben een paar prachtige merken in onze winkel. Ons belangrijkste kinderkledingmerk is het Deense Name It. Wij pikken de minst opzichtige, maar wel de meest leuke en hippe items uit die inmense collectie Name It, die aangeboden wordt. Het leuke van Name It is, dat het zeer betaalbaar is en toch trendy. Hun spijkerbroeken zijn fantastisch en we hebben heel veel verschillende modellen voor met name jongens hangen. Van extra-smal, naar smal, naar “gewoon” tot aan baggy. Als je eenmaal weet, wat voor soort broek je kind het lekkerst vindt, dan kan je met die informatie de volgende broek ook heel makkelijk uitzoeken. Petit Louie en KikKid zijn de 2 andere kinderkledingmerken die we verkopen. En we hebben een grote voorraad Bergstein rubberen regenlaarzen voor kinderen, vanaf maat 20 tot en met 32 in donkerblauw, oranje, grijs, rood, geel en roze.

 

Speelgoed

Op het gebied van speelgoed verkopen we Djeco, Tobar, Londji, 4M, Crocodile Creek, Jellycat en vele andere prachtige merken. Ook voor andere hebbedingetjes kan je bij ons terecht, van vrolijke tandpastahouders tot gezellige lampjes en mooie spellen.

 

Boeken

We zijn dol op kinderboeken! Je vindt bij ons klassieke titels, maar ook de nieuwste must-haves. Wij verkopen alleen Nederlandstalige exemplaren. Ben je op zoek naar een exemplaar in een andere taal? Dan verwijzen we je graag naar onze ‘buurwinkel’ aan de overkant van de straat, Boekhandel Van Rossum.


Koopjes op onze outlet afdeling

Nieuw in onze winkel is onze outlet afdeling op de eerste verdieping waar we je vanaf 20% (tot meer) korting geven op onze oudere producten.

 

Activiteiten

De eerste verdieping is niet alleen een fijn plekje om even rond te snuffelen tussen de koopjes, het is ook een plekje waar je gratis kunt genieten van een lekkere espresso of cappuccino. We hebben echt een hele lekkere koffiemachine. We organiseren hier ook geregeld workshops en andere leuke activiteiten. Houd onze social kanalen en de website in de gaten om op de hoogte te blijven van activiteiten aan deze tafel.