All Kinds of Things, het eerste jaar

Het eerste jaar van All Kinds of Things is voorbij met pieken, maar natuurlijk ook met dalen.

Wat ging er goed?

Het interieur wordt enorm gewaardeerd. “Wat een ruimte, wat ziet het er mooi uit, leuk, met die eerste verdieping erbij” zijn kreten die we vaak horen. En dat is heerlijk. Zelfs nu, na een jaar, komen er nog mensen binnen, die het nieuwe interieur nog niet gezien hebben, en die ons complimenteren. Daar zijn we trots op. Want dat is gewoon goed gelukt. De tuin wordt vaak geroemd en de tafel boven biedt kansen, die we nog lang niet allemaal benut hebben. Heb je een idee, kom ermee!

De jongensafdeling met alle spijkerbroeken overzichtelijk naast elkaar is ook superfijn. Zo duidelijk hebben we het nog nooit eerder gehad. De meeste spijkerbroeken kunnen tijdens het seizoen per maat nabesteld worden, dus we proberen ze goed op voorraad te houden.

De verkoop van speelgoed gaat nog steeds heel goed. Onze speelgoedkast vooraan, met speelgoed voor 1 tot 3-jarigen gaat als een trein. En dat de meisjes en jongens hun eigen afdeling, ook wat speelgoed betreft, hebben gekregen is ook een goede zet geweest.

Wat ging er minder goed?

We hebben geleerd, dat het heel moeilijk is een bestaande formule, De Kinderkleding Winkel, om te draaien naar een andere formule. Daar heb je tijd voor nodig. In dit eerste jaar hebben we fouten gemaakt, of althans dingen geprobeerd, die niet aansloegen. En dat kost geld. Vandaar dat we weer “terug” gaan naar hoe het vroeger was. Vooral artikelen voor kinderen. De artikelen voor volwassenen verkopen niet, of niet goed genoeg.

De koffie staat nog steeds klaar

In onze bovenruimte staat een grote tafel met daarnaast een uitstekende koffiemachine. Ga eens lekker zitten, pak een tijdschriftje en neem een lekkere cappuccino. Die 10 minuten moet je jezelf toch gunnen. En in de feestweek (van 18 t/m 23 september) is de koffie zelfs gratis!

 

Kom gezellig ons eerste jaar meevieren! De slingers hangen en we trakteren op lekkere appeltjes.