PINS sparen van Name It

Spaar PINs: bij iedere 15 euro Name It GRATIS!

PINs sparen bij Name It Kids! Bij elke 15 euro, die je besteedt aan de kinderkledingcollectie van Name It krijg je vanaf vandaag een PIN cadeau. *)Hele leuke speldjes oftewel PINs, die je kunt gebruiken om een wat saaie jas op te fleuren. Of denk aan een tas of een spijkerjackie, zeg het maar. Zorg wel dat je de PINs op een stevige stof steekt, anders krijg je gaatjes. Er zijn 40 verschillende PINs, allemaal even leuk, zodat je elke dag een andere outfit kunt maken. Zo zijn er bijv. PINs van alle dagen van de week. Laat zien welke dag het is vandaag. En dat je Engels kunt, want de PINs zijn in die taal. Handig! Steek je ook nog wat van op! *) zolang de voorraad strekt.

Nieuwe collectie 2018 kinderkleding van Name It Kids

We schrijven nu eind januari 2018 en er hangt al voldoende collectie om een keuze te maken. Maar de echt zomerse artikelen komen natuurlijk pas in maart of april. In januari en februari komen de tussenin artikelen. Je kunt dan goed scoren voor een spijkerbroek bijvoorbeeld. Onze winkel staat bekend om de uitgebreide spijkerbroekencollectie voor jongens. Name It Kids heeft 4 modellen spijkerbroeken: skinny, extra slim, slim en regular. Skinny is voor echte scharregatjes, zeg maar. Extra slim is voor gewoon smalle jongens. Slim is de meest gangbare pasvorm en Regular is voor het iets vollere kind. Kijk hier voor onze spijkerbroekencollectie, ook voor meisjes.
Natuurlijk kun je voor online bestellen gaan, maar het is leuker om even in de winkel te komen passen. Weet je meteen of het goed zit. En deze maanden dus bij elke 15 euro een PIN cadeau. Deze actie geldt alleen voor in de winkel.