workshop handletteren

Handletteren – workshop door Mirjam de Boer

Wegens groot succes komt Mirjam de Boer weer 2 workshops handletteren geven, en wel op zondag 14 mei 2017. Dit is zoals Mirjam zelf handletteren omschrijft:

 Ben je op zoek naar strak gekalligrafeerde letters? Dan moet je niet bij mij zijn…
Want handletteren moet vooral leuk zijn, vind ik. Niets mis mee om met passers, schetsontwerpen en scherpgeslepen krijtjes aan de slag gaan – maar ik doe het zelf liever uit de losse pols. Het is durven. En dat is moeilijk. En wat doe je als het niet helemaal gaat zoals je wilt? Niets weggooien, hooguit gummen en verder gaan. In de workshop gaan we vooral heel veel tekenen.

 Waarom? Omdat letters het leven zoveel leuker maken! Ik word blij van naar letters kijken – en natuurlijk van letters tekenen. Zonder al te veel hulpmiddelen, maar met een hoop lol. In de workshop leer ik je verschillende letters tekenen, die je weer met elkaar kunt combineren, of nog leuker, die je jezelf helemaal eigen kunt maken. Daarmee ga je een compositie maken. Ik leer je hoe.

Tijden: van 10 tot 12 uur in de ochtend en van 2 tot 4 uur in de middag.
Kosten 40 euro, inclusief materiaal (leuke goodiebag met allerlei pennen en papier, om meteen mee aan de slag te gaan) en koffie/thee met iets lekkers.
Geschikt voor: iedereen vanaf 12 jaar. Leuk als ouder-kind workshop!

Als je je wilt inschrijven voor deze workshop handletteren stuur even een mailtje naar:
info@allkindsofthings.nl, dan zetten we je op de lijst. Vergeet niet het tijdstip te vermelden.