do. jun 30th, 2022

Voor de leukste toffe babykleding en kraamcadeautjes in het centrum van Haarlem kun je terecht bij babywinkel Room42 in de Grote Houtstraat 94. Een tijdje geleden had Room42 ook zwangerschapskleding en zaten ze dichter bij het Houtplein. Sinds de verhuizing in 2019 is de winkel zich gaan specialiseren in hippe babykleding voor newborn baby’s en cadeautjes voor een pasgeboren baby. De eigenaren van Room42 zijn twee Deense zusjes en zodoende heeft deze winkel in Haarlem een echte Deense lifestyle. En hoeveel leuker en handiger is het niet om in een echte winkel te shoppen en het juiste advies te krijgen!

En ook al promoot ik altijd het échte winkelen, nu, tijdens de Corona-crisis, ben je wel gedwongen om af en toe online te shoppen. Dat kan gelukkig sinds kort ook bij Room42. Er is een brandnew website en webshop! En als je in Haarlem woont, bezorgen ze het dezelfde dag nog bij je thuis. Dus bekijk die website snel en lees wat ze allemaal aan leuke producten verkopen. Heel fijn om nu gebruik van deze website te maken en hen online te steunen.

Voor de niet Haarlemmers: de Grote Houtstraat is de grootste winkelstraat van Haarlem. Je kunt er uitgebreid shoppen, want er zitten nog veel meer leuke winkels in de straat, zowel ketens als éénpitters. Babywinkel Room42 in Haarlem is een goed voorbeeld van een leuke éénpitter, een zelfstandige, die maar één winkel heeft.

Room42 is een leuke Deense winkel met hippe babykleding voor newborn baby's en cadeautjes voor pasgeboren baby in Haarlem.

Deense zusjes

Room42 (spreek uit: “room for two” op zijn Engels) wordt zoals gezegd gerund door twee Deense zusjes, die van deze winkel in Haarlem een prachtige winkel hebben gemaakt. Deze gezellige en aardige meiden hebben ontzettend veel ervaring in fashion en design (lees meer over Pia en Lone op hun ” over ons “-pagina) en helpen je goed met het kiezen van het juiste cadeautje voor die pasgeboren baby. En mede door hun eigen ervaring als moeder weten ze welk pakje handig is. Ze weten met welke nieuwste baby noviteit de jonge moeder heel erg geholpen is. En ook weten ze de maat, die je het beste kan kopen. Daarom kun je hun advies zonder meer opvolgen.

Het zal je niet verbazen dat deze babywinkel in Haarlem voelt als een Scandinavische winkel: het interieur is zo rustig mogelijk gehouden. En ook de kleuren van hun collectie hippe babykleding voor een newborn baby bepalen die mooie Deense sfeer en lifestyle. En dat geldt ook voor de collectie cadeautjes voor een pasgeboren baby.

Hun collectie kinderkleding is trouwens geschikt voor kinderen tot 3 jaar, maat 98 meestal. Ben je dus op zoek naar kleding voor kids met die maten, dan heeft Room42 dat ook. Kinderkleding van een bekend merk als Noppies, maar ook minder bekende merken als Your Wishes, KMDB en andere.

Pakjes met HAARLEM voorop bedrukt: één van de leukste cadeautjes voor een pasgeboren baby in Haarlem.

Kraamcadeautjes

Eén van de meest toffe en dankbaarste kraamcadeautjes om te geven is babykleding. En ook al vinden veel mensen dat moeilijk “want ik weet haar smaak niet”, toch kun je bij Room42 net dát pakje vinden, waar je bij de nieuwbakken moeder gaat scoren. En hoe leuk is het niet, dat je van de moeder na een paar maanden hoort, dat ze ontzettend veel plezier heeft gehad van het pakje dat jij voor haar hebt gekocht!

Hippe maar bescheiden babykleding, zonder toeters en bellen, is voor het nieuwe kindje het mooist. Deze Deense winkel voor babykleding in Haarlem heeft een zorgvuldig bij elkaar gezochte collectie. Helemaal volgens de trend van nu en helemaal met de kleuren van nu. En één van de leukste kleine kraamcadeautjes voor een Haarlemse baby zijn natuurlijk deze pakjes met HAARLEM erop.

Als je dat toch allemaal nog te moeilijk vindt, dan zijn er nog legio verrassende hippe kleine kraamcadeautjes te vinden in de winkel. Van bijtringen in duurzaam rubber tot slaapzakjes van ecologisch katoen. Van houten speelgoed tot accessoires, zoals koffertjes en rugzakjes en nog veel meer. En natuurlijk knuffels! Al met al keuze uit meer dan 30 merken. Voor kinderwagens moet je trouwens NIET bij Room42 zijn.

Knuffels zijn ook te koop in deze Deense winkel in Haarlem

Leuke babywinkel in Haarlem

Een aantal van jullie weten, dat ik zelf ruim 30 jaar in deze branche werkzaam ben geweest. Daarom kan ik het nog steeds niet laten om een babywinkel voorbij te lopen. Ik vind het nog steeds leuk om te zien wat er nu weer te koop is. Aangezien ik in Haarlem woon, weet ik wel wat mijn favoriete winkels zijn.

Room42 is echt een leuke toffe winkel voor kraamcadeautjes en hele hippe babykleding in Haarlem en gelukkig mag ik eindelijk voor onze eigen newborn kleindochter daar iets kopen. Ik moet me echt inhouden: ik zou zo Room42 helemaal leeg kunnen kopen, maar dan blijft er niets meer voor jullie over en dat is niet gezellig.

Hippe babykleding voor een newborn baby heeft deze babywinkel in Haarlem

Lees ook:


Dit artikel schrijf ik omdat ik deze winkel zie zitten. Ik word er niet voor betaald. Kleine winkels, de zogenaamde éénpitters, hebben het moeilijk in deze tijd van Internetgeweld en Corona en daarom probeer ik door middel van deze stukjes zelfstandige winkels een beetje te helpen. Shop local, shop offline

By Jeannet