Connect with us

Buitenkleed cadeau bij VT-wonen abonnement

interieur van VTwonen

Shoppen

Buitenkleed cadeau bij VT-wonen abonnement

Van 13 mei t/m 18 juni ontvang je bij 10 nummers VTwonen het VTwonen buitenkleed cadeau t.w.v. € 49,95. Je betaalt slechts € 59,95 i.p.v. € 120,65. Word nu abonnee!

VTwonen

Het populaire VTwonen tijdschrift biedt wooninspiratie en woongeluk. Met een VTwonen abonnement blijf je op de hoogte van het laatste nieuws op gebied van woontrends en lifestyle. Ook ontvang je handige tips en tricks om je huis te stylen en praktische doe-het-zelf-ideeën om mee aan de slag te gaan. VTwonen magazine biedt elke 4 weken een mix van persoonlijke verhalen en woonstijlen. Zo kun je in de rubriek ‘binnenkijken’ een kijkje nemen in de meest stijlvolle huizen en inspiratie opdoen om van je eigen huis een stijlvolle woning te maken. Naast VTwonen magazine brengt de redactie geregeld specials uit. Zoals het VTwonen posterboek met unieke posters voor in je huis en VTwonen bookazines met nóg meer woonideeën over kleur, indeling en stylen. 

buitenkleed cadeau bij een abonnement van VTwonen

Buitenkleed cadeau

Dit kunststof kleed met grijs-wit ruitdessin meet 160×200 cm en kan tegen een buitje. Je kunt ‘m dus gewoon buiten laten liggen. En opgerold past hij gemakkelijk ergens in een kast of schuur. Trouwens, misschien moet je ‘m helemaal niet oprollen en opbergen als het weer minder wordt. Want dit vloerkleed staat net zo mooi binnen!

Abonnement VTwonen

Als je je inschrijft als abonnee voor een abonnement voor 10 nummers dan krijg je elke maand dit prachtige inspiratieblad thuisgestuurd. Altijd al eens gedacht om een abonnement te nemen? Dan is dit het moment, want nu krijg je tijdelijk een mooi buitenkleed cadeau. Het abonnement is na die 10 maanden gewoon opzegbaar, dus geen gedoe.

Bovendien, gratis voor jou als abonnee, lees je je favoriete blad met onze app Tijdschrift.nl ook digitaal op tablet en telefoon. Handig voor op reis en onderweg, dan mis je niets.

Ik heb jarenlang een abonnement gehad op VTwonen en vond het altijd weer een feestje om thuis te komen en te zien, dat het tijdschrift op me lag te wachten. Kopje thee, koekje, lekker op de bank met een kussentje in mijn rug en heerlijk een momentje ME-time!

Dus wil je net als ik elke maand een momentje ME-time met 10 keer maandelijks wooninspiratie en dat prachtige buitenkleed cadeau? Schrijf je dan nu in als abonnee van VTwonen.

En kunnen jullie je nog herinneren, dat ik in de winkel dat mooie behang had met een fotoprint van verweerde bakstenen? Dat behang kwam van VTwonen. Ze hebben echt wel mooie spullen! Echt wel …

VTwonen mei editie 2019


Dit is duidelijk een good old fashioned stukje reclame. Dit soort reclame moet ik af en toe maken om wat inkomsten te genereren, zodat ik verder kan met mijn blog. Jullie merken daar trouwens niets van. VTwonen betaalt dat, jullie niet. Maar ik maak alleen reclame voor producten die ik leuk vind en waar ik achter sta. Dat jullie dat even weten 🙂


Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Shoppen

All Kinds of Mail

Advertisement
Advertisement
Advertisement En

All Kinds of Travels

Met de bus naar Spanje

Europa

Met de bus naar Spanje

By 29 maart 2019
natte kasseien bij het fietsen door de stromende regen

Europa

Fietsen door de stromende regen

By 14 maart 2019
Het graf van Elvis Presley in Memphis, Tennessee

Reizen

Nashville en Memphis

By 5 maart 2019
Met Countrysterren gelardeerde gitaar op de hoek van Broadwaystreet in Nashville, Tennessee

Reizen

Muziekreis door Amerika

By 1 maart 2019
De buitenkant van de Ridderzaal in Den Haag vanuit het Binnenhof

All Kinds of Popular Posts

To Top