Connect with us

All Kinds of Things BLOG

Cadeau voor haar voor een mooie tafeldekking

Deze vaas is een perfect cadeau voor haar

Shoppen

Cadeau voor haar voor een mooie tafeldekking

Het is niet makkelijk om het juiste cadeau voor haar te kopen. En in feite maakt het niet uit wie die “haar” is. En wat je voor haar wilt uitgeven, maakt ook niet uit, als je maar voor iets kiest waarover nagedacht is.

Waar heeft ze wat aan, wanneer kan ze het gebruiken? Het leukste is om een cadeau te geven, waar ze meteen een beeld bij heeft. “Dat is leuk, dat kan ik dan en dan gebruiken”. Hieronder mijn keuze van dit moment bij de HEMA. Je kunt kiezen uit één cadeau voor haar, maar je kunt ook alle onderdelen apart erbij aanschaffen. Het wordt er alleen maar leuker op, want alles is met alles te combineren, omdat de artikelen stuk voor stuk lekker basic zijn. En niet te vergeten ook heel mooi.

Cadeau voor haar per artikel

Tafelkleed 9 euro, 140 x 200 cm, voor binnen en buiten geschikt

Het begint met een tafellaken, dat makkelijk te combineren is en niet al te veel kleur in zich heeft, zodat de schalen met eten er beter op uitkomen. Het is best een aanwezig patroon, dus combineer dit dan met rustige borden en schalen.

Bordje 3 euro, 22 cm, van geglazuurd metaal

Mooi emaille bord als perfect cadeau voor haar

Elk aantal van dit bord is goed. Koop er 4 als het gezin uit 4 personen bestaat, maar 1 is ook prima, want als centerpiece / schaal is dit bord ook heel leuk. En worden ze na verloop van tijd niet mooi meer, dan zijn ze ook nog heel goed onder bloempotten te gebruiken.

Papieren servetten, 1,50 euro, 20 stuks

Voor de accentkleur ga je voor een felle kleur uni papieren servet, bijvoorbeeld deze gele als het lente is. Maar rood of paars is ook mooi, het ligt aan het seizoen, wanneer het gebruikt wordt.

Schaal, 12,50 euro, 25 cm doorsnede, grijs/blauw aardewerk

Een prachtige schaal is een goed cadeau voor haar

Deze schaal is ook een prachtig cadeau voor haar. Koop er 1 of 2 en dan ben je ook klaar. Er is ook een variant te krijgen, die iets minder groot is, namelijk 15 cm, maar daar kan dan net niets in, heb je niet veel aan. Die is dan alleen geschikt voor de bijgerechtjes.

Picardie glas, 0,70 euro, per 6 verkrijgbaar

Dit picardie glas blijft een mooie klassieker en is daardoor een fijn cadeau voor haar

Dit blijft een mooi glas, stoer, basic, goed in de hand liggend. En te gebruiken voor zowel limonade, wijn als koffie. Er bestaan diverse groottes, maar de grootste is gewoon de mooiste, de 16 cl inhoud. Het fijne van dit picardie glas is ook nog dat de glazen goed stapelbaar zijn en ze tegen een stootje kunnen.

Vaas, 10 euro, aardewerk, 21 cm hoog (en met bloemen erin helemaal een goed cadeau voor haar)

Deze vaas van 21 cm hoog is een prachtig cadeau voor haar

En om de tafeldekking helemaal af te maken mag een mooie vaas bloemen niet ontbreken. Dit is de vaas, die goed zou staan bij bovenstaande artikelen. Maar ook de vaas alleen kopen is een prima cadeau voor haar. Persoonlijk zou ik er dan ook een leuke bos bloemen bij doen. En als je kiest voor de gele servetten, kies dan ook voor gele bloemen, of althans een boeket waar ook geel in zit.

Als je nou een beetje handig bent, dan laat je dit berichtje een tijdje open op je werkblad staan. Wie weet wordt het opgepikt door deze of gene …



Cadeau voor haar, ook offline

Hierboven staan de links naar de webshop van de HEMA, maar je kunt natuurlijk ook naar een HEMA-filiaal gaan, bijvoorbeeld die op de hoek van de Beethovenstraat en de Stadionweg in Amsterdam Zuid.



Ik promoot in dit stukje de HEMA. Dat doe ik niet alleen, omdat ze mooie en goede spullen verkopen, maar ook omdat, als je iets aanschaft via de links met de HEMA, ik er een heel klein beetje geld mee verdien, waarmee ik dit weblog kan bedruipen. Dat geld komt trouwens van de HEMA en niet van jullie. Jullie betalen niets extra’s.

More in Shoppen

All Kinds of Mail

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

mrsdejong #ad

mrsdejong

Pagina’s

To Top