za. okt 1st, 2022
Cadeauwinkel Nyhavn in Haarlem

Duurzame cadeautjes vind je bij Nyhavn in Haarlem. Nyhavn is één van mijn favorieten en deze hartstikke leuke cadeauwinkel is gevestigd in het centrum van Haarlem, op loopafstand van de Grote Markt, in de Koningstraat, op nummer 15.
De sfeer is goed, je voelt je er welkom en het aanbod is perfect als je op zoek bent naar cadeautjes.

Cadeauwinkel in Haarlem Nyhavn

Duurzame cadeautjes

Hoe vaak heb je dat nou niet, dat je niet weet wat je in vredesnaam voor iemand moet kopen! Iedereen heeft alles al. Vraag het aan je vriendin: “wat wil je voor je verjaardag?” Wedden dat ze zegt: “Geen flauw idee!”. En ook bij de gebruikelijke cadeaumomenten in het jaar, bijv. moederdag of vaderdag, heb je ook geen flauw idee, wat je moet kopen voor iemand.

Ga dan naar Conceptstore Nyhavn! Bij deze cadeauwinkel in Haarlem kun je echt van alles vinden aan duurzame cadeautjes. Het is een bijna bonte verzameling van allerlei artikelen, waarvan de ene nog origineler is dan de andere. Denk aan klein meubilair, kaarsen, sieraden, vintage artikelen, zeep, plantjes en papier, maar bijv. ook hergebruikte juttersgeluk-vondsten. En daar komt ook meteen de aap uit de mouw: bij Conceptstore Nyhavn is alles duurzaam en/of fairtrade. Veel artikelen hebben een tweede leven als een designproduct gekregen, hoe goed is dat?

Zodoende is het fijn om te weten, dat je hier goed slaagt voor je duurzame cadeautjes en dat je ook nog de juiste boodschap aan de ontvanger meegeeft. Een betere wereld begint uiteindelijk bij jezelf!

duurzame cadeautjes bij Conceptstore Nyhavn in Haarlem

Cadeauwinkel in Haarlem met koffie natuurlijk

Bij Conceptstore Nyhavn kun je ook koffie drinken, het is tenslotte een conceptstore. Ga lekker voor het grote raam zitten van deze mooie cadeauwinkel in Haarlem en kijk hoe de mensen door de Koningstraat lopen en fietsen en geniet van die prima cappuccino, die natuurlijk ook Fairtrade is. In feite is dat dan een duurzaam cadeautje voor jezelf, geniet ervan!

In Haarlem heb ik nog meer kleinere zelfstandigen, die ik steun door middel van wat aandacht op dit blog. Ken je bijvoorbeeld Room42, een winkel voor Babykleding in Haarlem, een in rustige kleuren neergezette winkel (denk Scandinavisch) met uitstekend personeel, die je heel vriendelijk helpen. Ik kan daar nu mijn ei kwijt, nu ik oma ben!
En ook in deze winkel kun je duurzame cadeautjes vinden. Of deze kleurrijke kledingwinkel Haarlem, Polkadot. Een winkel vol met vrolijke dessins voor vrouwen, die niet in zwart of grijs willen lopen.
Of de lekkerste Pastel de Nata in Haarlem, bij A-Loya.


Dit artikel schrijf ik omdat ik deze winkel zie zitten. Ik word er niet voor betaald. Kleine winkels, de zogenaamde éénpitters, hebben het moeilijk in deze tijd van Internetgeweld en corona en daarom probeer ik door middel van deze stukjes zelfstandige winkels een beetje te helpen. Shop local, shop offline.

By Jeannet