Connect with us

Cadeau met foto’s = altijd leuk

fotopuzzel van gezin

Shoppen

Cadeau met foto’s = altijd leuk

Een cadeau met foto’s maken is altijd leuk. Iedereen maakt overal van alle momenten van de dag foto’s en plaatst ze op Instagram. Of verstuurt ze naar vrienden. Heel leuk, maar eigenlijk zonde, het is maar zo’n kort moment. Daarom is een cadeau met foto’s zowel leuk om te maken als leuk om te ontvangen. Hieronder lees je hoe je nu een fantastische legpuzzel, ter waarde van 30 euro, kunt winnen.

Cadeau met foto’s
= de fotomok

Ik heb 2 vriendinnen, die ik al sinds mijn middelbare schooltijd ken. We hebben dus al 50 verjaardagen van elkaar en met elkaar gevierd. Dan zijn de cadeau-ideeën wel zo’n beetje op, want “iedereen heeft alles al”.

Toen we 40 werden hebben we elkaar drie fotomokken gegeven met 3 verschillende foto’s erop, waar we alle drie op stonden. Dat was een groot succes. En toen we 50 werden hebben we dezelfde fotomok gegeven, maar dan met een foto erop, waarop we alledrie uit die eerste serie mokken dronken. Daar waren we zelf heel tevreden over en we hebben de fotomokken nog steeds.

Sterker nog. Als we nu een foto maken van ons alledrie, dan zeggen we, die komt op de volgende fotomok.

4 fotomokken met foto's erop van 3 vriendinnen

= een fotomemo-spel

Ook heel leuk om te krijgen en te maken is het fotomemo-spel. Iedereen kan het spelen, zowel jong als oud, en je kunt er 36 foto’s in verwerken, als je een spel van 72 kaartjes wilt.

Voor een jonger kind kun je zijn speelgoed fotograferen en daar een memo-spel van maken. Maar voor een ouder kind kun je al zijn favoriete series en games fotograferen.

Bij een volwassene zou ik kiezen voor gezamenlijke momenten. Mijn vriendinnen en ik hebben ook al heel wat reisjes gemaakt, dus als ik het voor hen zou moeten maken, dan zou ik al die foto’s gebruiken. Succes verzekerd, weet ik nu al.

Cadeau met foto’s = een fotopuzzel

Ik heb het al eens eerder gehad over mijn lief, die een puzzelaar is. Ik vind het altijd moeilijk om iets voor hem te kopen, want cadeaus voor mannen zijn gewoon super lastig.

Recent was hij jarig en ik had geen groot budget, want ik verdien niets op dit moment. Toch moest het iets persoonlijks zijn en iets wat hij echt leuk zou vinden. Ik kwam op de site van Fotopuzzel.nl terecht en daar heb ik een puzzel van 1000 stukjes voor hem besteld. Die puzzel had uit één foto kunnen bestaan, maar ik heb gekozen voor een collage van 64 foto’s. Ik heb 64 foto’s gezocht, waar mijn lief op stond met zijn familie, met vrienden, met collega’s, met ons gezin en met mij.

Je snapt, dat dit cadeau midden in de roos was. Hij was er heel blij mee en ik dus ook.

Wil je ook zo’n fotopuzzel aan iemand geven, dan is nu het moment! Fotopuzzel.nl heeft namelijk speciaal voor All Kinds of Things een actiecode gemaakt voor maar liefst 15% korting op alle fotopuzzels en memoryspellen. Die actiecode is: AKOT2019 en hij is het hele jaar geldig!
Als je hem nu niet kunt gebruiken (alhoewel, Vaderdag is just around the corner), geen nood. Ik zal je er nog wel een paar keer aan herinneren in de loop van het jaar (Sinterklaas!).

cadeau met foto's is een legpuzzel met 1000 stukjes

Een fotopuzzel van 1000 stukjes winnen?

Bovendien heb je NU ook kans om een fotopuzzel van 1000 stukjes, ter waarde van 30 euro, te WINNEN! Ook de verzending hoort daarbij. Wat moet je daarvoor doen?

 1. Zorg dat je ingeschreven staat voor de nieuwsbrief van mijn blog, want alleen als je ingeschreven staat, kun je winnen. Schrijf je hier in.
 2. Vertel in de comments voor wie de fotopuzzel bestemd is en waarom.
 3. Reageer vóór komend Pinksteren, dus vóór 9 juni 2019.

Er zijn vast meer mensen zoals mijn lief, die van puzzelen houden. Ik denk, dat je vast wel iemand kan bedenken, dus doe je mee? Dan ga ik duimen dat je wint!Dit artikel is tot stand gekomen met een samenwerking of met een affiliate. Kijk op samenwerking om te kijken wat dit inhoudt.

4 Comments

4 Comments

 1. Aline Bouma

  3 juni 2019 at 4:44 pm

  Super gaaf!! Ik zou voor mn moeder haar verjaardag graag een fotopuzzel willen winnen met foto’s van onze reis naar Curaçao! <3

  • Jeannet

   3 juni 2019 at 5:19 pm

   Hoi Aline, leuk! Je bent de eerste. En wat een goed idee, lijkt me een hele mooie puzzel. Ik ben er nog nooit geweest, maar Curacao lijkt me prachtig. gr. Jeannet

 2. Hieke

  8 juni 2019 at 1:49 pm

  Weer een supergave prijs om te winnen. Ik gun hem aan mijn moeder, die als 83 jarige, 2 dagen per week op mijn hond past. Ze zijn stapel op elkaar dus ik zou kiezen voor een foto van de hond.

  • Jeannet

   8 juni 2019 at 1:55 pm

   Hoi Hieke, Ja, joh, je maakt gewoon weer kans. Je kunt elke keer meedoen, als je wilt. En leuk trouwens, dat je weer meedoet. Er zijn nu wel wat meer mededingers (via Facebook). Ik gun het je moeder, dus wie weet. Zondag 9 juni weet je het al! gr. Jeannet

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Shoppen

All Kinds of Mail

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Pagina’s

To Top