Connect with us

Geweldige serie op Netflix: The Letdown

Uitgebluste moeder met heel wakker kind op bed uit de serie The Letdown

Boeken & Films

Geweldige serie op Netflix: The Letdown

Er is weer een geweldige serie op Netflix te bekijken, the Letdown. Een Australische serie met hilarische grappen en goed gedoseerde humor. De Luizenmoeder kan hier nog wat van opsteken.

Waar gaat het over?

The Letdown gaat over Audrey en haar 2 maanden oude baby Stevie. Op zich met het bekende plaatje: goede baan, zwanger en nu moeder. De serie vertelt, wat er dan met haar gebeurt. Het laat echt zien wat het is om een kersverse moeder te zijn. Het verhaal is buitengewoon realistisch, wat zorgt voor herkenbare momenten voor iedere jonge moeder (en oudere moeder, want “we zijn er allemaal doorheen gegaan”).

Audrey moet wennen aan haar nieuwe leven als moeder. Haar omgeving heeft zo goed als niet in de gaten waar ze allemaal mee worstelt. Vrienden feesten gewoon door zonder haar en laten haar min of meer stikken. Haar man is een goedwillende lieverd, die niet goed weet hoe te handelen.
Gelukkig gaat ze naar een praatgroep voor jonge moeders. Daar ontmoet ze 6 vrouwen die allemaal min of meer door dezelfde fase heengaan, maar dan ieder op zijn eigen manier en met zijn eigen problemen. Een van de jonge moeders bijvoorbeeld is alleenstaand met een kind van een donor, wat zo zijn eigen problemen meebrengt. En een van de andere moeders is een Instagram-moeder, die alles door een roze bril ziet. Maar ondertussen ook niet helemaal weet hoe het moet.

Geweldige serie op Netflix: the Letdown laat het leven zien van jonge moeders, zoals het echt gebeurt. Op deze foto de hoofdrolspeelster met de Instagram-moeder.

Alle zeven delen van de serie gaan echt op de problemen van Audrey in, maar met af en toe hilarische momenten en gortdroge humor. Het is net alsof je naar je eigen leven kijkt, maar dan met humor.
Niet alleen moeders kunnen deze serie waarderen. Ook vaders zullen er de lol van inzien. Helemaal als je door die eerste maanden als jonge ouder heen bent en er van een afstandje op terug kan kijken. Een echte must see!

Geweldige serie krijgt tweede seizoen!

In het voorjaar van 2019 komt het tweede seizoen uit van deze geweldige serie The Letdown. Dus wees voorbereid, en kijk nu seizoen 1 op Netflix.

Nog meer goede series kijken? Wat dacht je van de Kominsky Method (Netflix) of Killing Eve (NPO)?

More in Boeken & Films

All Kinds of Mail

Advertisement
Advertisement
Advertisement En
Advertisement

All Kinds of Films

Poster van de film The Favourite

Boeken & Films

films | The Favourite vs Bohemian Rhapsody

By 25 februari 2019
Roma,de film, nanny in auto met kinderen

Boeken & Films

ROMA, film op Netflix

By 22 februari 2019
Uitgebluste moeder met heel wakker kind op bed uit de serie The Letdown

Boeken & Films

Geweldige serie op Netflix: The Letdown

By 9 februari 2019
Michael Douglas als Kominsky

Boeken & Films

Kijktip op Netflix: the Kominsky Method

By 29 december 2018

All Kinds of Posts

To Top