Connect with us

All Kinds of Things

Hoe gaat het met Sissy-Boy?

Sissy-Boy

Shoppen

Hoe gaat het met Sissy-Boy?

Hoe gaat het eigenlijk met Sissy-Boy?
Nadat het bedrijf in april 2019 failliet was verklaard en er gelukkig al snel het bericht kwam, dat de Termeer Groep Sissy Boy had overgekocht, was het een tijdje stil. De winkels bleven gelukkig open, maar communicatie naar buiten toe was er niet.

Sissy-Boy leeft weer en hoe!

Sissy-Boy leeft weer!

26 September j.l. kwam er gelukkig weer een berichtje naar buiten:

“Zoals je misschien gemerkt hebt, was het even stil vanuit onze kant. Dit komt doordat Sissy-Boy een paar maanden geleden een doorstart heeft gemaakt. Goed nieuws, we gaan je snel weer inspireren met onze nieuwsbrieven zoals je gewend bent.”

Bovendien wordt er weer volop geadverteerd. De marketingafdeling is weer full in swing en Sissy-Boy leeft weer!

Golf van ontzetting

Toen in april 2019 het bericht kwam, dat ook Sissy-Boy het niet redde, ging er een golf van ontzetting door mijn vriendinnenkring. Onze favoriete winkel, hét grote voorbeeld voor alle conceptstores die daarna zijn gestart (ook die van mij), was failliet. Hoe kon dit gebeuren?

Dat het retaillandschap enorm aan het veranderen is, dat merken we elke dag. Kleine winkeltjes, waar ik me hard voor maak, vallen om, maar ook grotere bedrijven hebben het moeilijk. Kijk maar naar het recent omvallen van Hudsons Bay.

KLeding, planten, interieur, het is allemaal bij het bedrijf te koop

Online shoppen

Nederlanders hebben online shoppen enorm omarmd. Dit heeft geleid tot een enorme verschuiving. De omloopsnelheid van winkelpanden is nog nooit zo hoog geweest. De ene na de andere formule probeert ons te overtuigen om weer in winkels te gaan shoppen, maar het omvallen gaat door.

Het gemak van het online shoppen zorgt ervoor dat de bestedingen in fysieke winkels achteruit gaan. Maar ondertussen vinden mensen het wel leuk om in winkels rond te kijken en in winkels informatie te vragen.

Als we willen, dat winkels blijven bestaan, of ze nou groot zijn of klein, dan zullen er echt daar in de fysieke winkels aankopen gedaan moeten worden. Of er moet gekocht worden in de online winkel van het betreffende bedrijf. In zo’n geval versterken de online en offline verkopen elkaar.

Shop online bij Sissy-Boy
Shop online bij Sissy-Boy

Nieuwe webshop

Wat betreft de webshop van Sissy-Boy meldt het bedrijf het volgende:

Wij krijgen vaak vragen wanneer de volledige collectie van Sissy-Boy weer online verkrijgbaar is. We snappen dat de webshop gemist wordt, wij missen deze ook!
Goed nieuws, achter de schermen werken we er hard aan om ervoor te zorgen dat je straks weer de uitgebreide collectie van Sissy-Boy online kunt shoppen.

Waarom duurt dit zo lang, vraag je je misschien af?

Er wordt op dit moment een nieuwe webshop gebouwd, om ervoor te zorgen dat de juiste pakketjes snel bij de juiste klant zijn. Onze inschatting is dat de nieuwe site in het eerste kwartaal van 2020 online gaat. 

Waarom verkopen jullie wel meubels online?

Gelukkig kunnen wij de meubels uit onze Sissy-Boy Homeland collectie rechtstreeks door onze meubelleverancier bij de klant thuis laten leveren; dat is de reden dat we die al wel online kunnen aanbieden. Ook proberen we online je al zoveel mogelijk inspiratie te geven wat er in de winkels te koop is! In alle winkels is wel onze uitgebreide collectie te koop.

Een aantal planken met artikelen uit de collectie van het bedrijf

Help Sissy-Boy door de winter

Zullen we dit unieke Nederlandse bedrijf helpen de winter door te komen? Het zou toch hartstikke goed zijn als we Sissy-Boy omarmen, zoals we het altijd gedaan hebben, en daar onze shopping deze winter doen? Want we willen Sissy-Boy toch niet missen?

Op dit moment zijn de winkels mooi herfstig en zijn er ook al volop kerstballen en kerstdecoraties te koop. Je wordt er enorm hebberig van. Het is allemaal even mooi en smaakvol! Geniet ervan, deze winter!In dit artikel wordt gebruik gemaakt van affiliates. Kijk bij samenwerking voor een uitleg.

More in Shoppen

All Kinds of Mail

Wie ben ik?

All Kinds of Facebook Likes

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement GezondheidGezondheid
Advertisement BoekenBoeken
Advertisement
Advertisement
Advertisement EreadersEreaders

mrsdejong #ad

Pagina’s

To Top