za. sep 24th, 2022
Lodgetent

Kampeervakanties zijn terug-naar-de-natuur-vakanties. Je voelt je vrijer en rustiger in de natuur. Je hoort de vogels en het ruisen van de bomen, je ziet de vlinders en de libelles, je ruikt het groen.
Bovendien zijn kampeervakanties duurzaam. Je gebruikt namelijk weinig water en weinig elektriciteit. En omdat je zo dicht bij de natuur leeft, krijg je er meer respect voor. Althans zo ervaar ik het altijd. Niet voor niets kampeer ik al mijn hele leven!

Kampeervakanties zijn Natuurvakanties

Kampeervakanties met eigen tent

Toen ik een kind was, kochten mijn ouders een bungalowtent. Het opzetten van die tent was in het begin goed te doen, want alle tentstokken hadden gekleurde ringetjes, zodat duidelijk was waar welke stok in moest.
Na verloop van tijd gingen die ringetjes ervan af en bleek het een heel gepuzzel om die tent op te zetten. Je begrijpt, dat dat gepuzzel resulteerde in stress. Mijn ouders waren niet op zijn best als die tent moest worden opgezet, om het zachtjes uit te drukken.
Ik was blij, dat ik een apart taakje had: het oppompen van de luchtbedden. Zo kon ik ergens apart gaan staan en hoefde ik die stress niet mee te maken.

Gelukkig is mijn lief ook een kampeerder, dus zijn kampeervakanties onze manier om vakanties te vieren. Maar dat houdt wel in, dat er elke keer een tent op moet worden gezet. Die bungalowtent van mijn ouders bestaat niet meer en de tenten van tegenwoordig zijn wel handiger geworden. Maar toch blijft het opzetten van een tent een stressmoment van jewelste.
Aangezien wij beiden precies weten hoe het moet, willen wij beiden precies zo onze tent opgezet hebben. Het is altijd een heel fijn begin van de vakantie, NOT!

Kampeervakanties met kant-en-klaar opgezette lodgetenten zijn een goed begin van je vakantie.

En als je tent al klaar staat?

Dat het opzetten van een tent een soort Temptation Island is voor kampeerders moge duidelijk zijn. Je hebt de hele dag in de auto gezeten, je bent moe, de kinderen zijn wild en zijn niet te houden en dan moet je ook nog die tent op zetten. Het is de ultieme relatietest.

Maar wat als je tent al klaar staat als je aankomt? Dan is het enige wat je nog moet doen je tassen uitpakken, je zwempak aantrekken en in het zwembad duiken! Of even naar de kampeerwinkel een pak chips kopen en een flesje koude wijn! Dan is het meteen vakantie als je aankomt.

Allcamps.nl is gespecialiseerd in kampeervakanties met bungalowtenten, safaritenten of lodgetenten, die al opgezet klaar voor je staan op het moment dat je bij de camping aankomt. En als je die lodgetenten ziet, dan lijkt het bijna niet meer op kamperen. Dit heten dan wel tenten, maar het interieur is vrijwel helemaal van hout en je hebt gewone bedden. Het is gewoon een huisje, maar dan van tentdoek.

Meer ruimte in je auto

Als je kiest voor een kant-en-klaar opgezette tent, dan hoef je zelf ook geen tent mee te nemen. Een goede bungalowtent is niet alleen zwaar, het neemt ook enorm veel ruimte in in je auto. En dan heb ik het nog niet eens over de luchtbedden, het gasstel, de gasfles, de uitklapstoelen, het tafeltje en ga zo nog maar even door.

Het interieur van een lodgetent

Heb je nog nooit gekampeerd?

Als je nog nooit gekampeerd hebt, dan is een kant-en-klaar opgezette tent ook een uitkomst. Je hoeft geen kampeerspullen aan te schaffen en je voelt toch hoe het buitenleven in de natuur is.
Kinderen vinden kamperen leuk. Als zij een fijne vakantie hebben, dan heb jij dat ook, dat weet je. En dat je zelf weer een beetje kind wordt in zo’n tent, dat is mooi meegenomen!

Kampeervakanties met Allcamps

Ga snel naar Allcamps.nl. Hun kant-en-klaar opgezette tenten staan op campings in heel Europa. En laat we weten waar je gaat staan, dan komen we langs, gezellig!


Lees ook:


Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

By Jeannet

4 thoughts on “Kampeervakanties zijn Natuurvakanties”
    1. Hoi Melanie, tja, dan hebben jullie een probleem. Oplossing: of een ander vriendje/vriendinnetje (maar dat is ook weer zo wat) of omstebeurt de vakanties uitzoeken: de ene zomer mag hij het zeggen, de andere zomer mag jij het zeggen. Ik wens je zoiezo veel plezier! gr. Jeannet

Comments are closed.