Connect with us

All Kinds of Things BLOG

Leuke kinderkamer spullen

klein kind met een badjasje aan

Kinderen

Leuke kinderkamer spullen

Leuke kinderkamer spullen vind je bij greatlittlekids.nl, een voor mij nieuwe webshop voor kinderen van 0 – 4 jaar. Bij greatlittlekids.nl zijn ze er van overtuigd dat de komst van een kind niet hoeft te betekenen dat je huis eruit gaat zien als één groot speelparadijs.

Ik ben van mijn geloof aan het vallen, hebben jullie het ook door? Ik zit op een glijdende schaal, richting webshops. Alhoewel ik me nog steeds zal hardmaken voor de echte fysieke winkel, zie ik ook al jaren de voordelen van webshops voor kids. Maar het is zo jammer, dat je steeds dezelfde webshops ziet, steeds dezelfde grote, die alleen maar de grote gemene deler verkopen.

Greatlittlekids.nl

Greatlittlekids.nl is een kleinere webshop voor leuke kinderkamer spullen en speelgoed. Zoals deze hele mooie kratjes om troep in op te bergen. Plat, als je ze niet gebruikt, uitgeklapt, als je ze wel gebruikt. En perfect stapelbaar. Verkrijgbaar in meerdere maten, dat kan heel handig uitkomen, als je een bepaalde maat nodig hebt in een kastje bijvoorbeeld.

leuke kinderkamer spullen bij greatlittlekids.nl

Kennen jullie die plastic kubussen nog van IKEA? Heel fijn om al je speelgoed in op te ruimen en om lekker te stapelen. In mijn tijd (ahum, toen mijn kinderen klein waren) hadden we er ettelijke van. Ze bestonden in rood, hardblauw, geel, oranje, enfin, de bekende harde plastic kleuren. Nu zouden we ze spuuglelijk vinden. Toen wisten we niet beter.
Nu zou ik voor deze prachtige kleuren gaan. En dan zou ik ze missschien gewoon zelf inpikken, voor in de woonkamer voor al mijn eigen zooi!

Leuke kinderkamer spullen en meer

Ik vind het verstandig van greatlittlekids.nl dat ze geen kinderkleding verkopen. Bij die grote aanbieders is heel veel kinderkleding te vinden, dus dat laat greatlittlekids.nl lekker liggen. Ze kiezen voor leuke kinderkamer spullen, maar wel met een duidelijk beeld. Geen schreeuwerige kleuren, mooi materiaal, duurzaam, ik hou er van.

leuk loopfietsje voor kinderen bij greatlittlekids.nl

Wat vinden jullie van dit fietsje? Mooi, hè? Met bijbehorende helm en mandje voorop zie ik dat kind al door de winkelstraten scheuren. Het is een loopfiets, hoor, dus je kan het nog bijhouden.
Ikzelf ben ondertussen van de leeftijd, dat ik kleinkinderen zou kunnen krijgen. En je leest het goed, zou kunnen, want ze zijn er (nog) niet. Maar ik zou dit een prachtcadeau vinden voor de eerste verjaardag van mijn kleinkind.

En dan nog mijn all time favourite

Het kan niet anders. Mijn all time favourite is het kinderkeukentje. Eén van de beste aan te schaffen leuke kinderkamer spullen die er zijn. Wat speelden de kinderen in mijn winkel altijd fanatiek met het keukentje! Er zijn heel wat pizza’s gebakken en wortelsoepjes gebrouwen onder de trap.

mooi in lichtblauw, grijs en wit uitgevoerd kinderkeukentje bij greatlittlekids.nl

Greatlittlekids.nl heeft deze te koop. Ik vind hem prachtig. Het is een Scandinavisch merk en hij ziet er robuust uit. Na een aantal jaren zijn de kinderen er wel mee uitgespeeld en dan is het fijn, dat je hem nog goed kunt doorverkopen.

Ik schreef recent over Kinderwinkel Mevrouw Groen en Kinderwinkel Knotsknetter. Beiden hebben geen webshops, omdat ze persoonlijke aandacht belangrijk vinden. De tijd die ze daaraan besteden vinden ze belangrijker, dan het onderhouden van een webshop. Ik weet uit mijn eigen ervaring, dat een webshop bij je winkel hebben, dubbel zoveel tijd kost en niet dat oplevert, wat je ervan verwacht.

Vind je het fijner om online te shoppen, kijk dan eens bij greatlittlekids.nl. Ze hebben echt leuke kinderkamer spullen. Richting design en daarom een genot om naar te kijken. En al helemaal als jouw kleine mensje er ook lol van heeft. WIN-WIN!Ik promoot in dit stukje greatlittlekids.nl. Dat doe ik niet alleen, omdat ze goede spullen verkopen, maar ook omdat, als je iets aanschaft via de links met greatlittlekids.nl, ik er een heel klein beetje geld mee verdien, waarmee ik dit weblog kan bedruipen. Dat geld komt trouwens van greatlittlekids.nl en niet van jullie. Jullie betalen niets extra’s.

More in Kinderen

All Kinds of Mail

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Pagina’s

To Top