Hippe kinderkamer spullen vind je bij greatlittlekids.nl, een voor mij nieuwe webshop voor kinderen van 0 – 4 jaar. Bij greatlittlekids.nl zijn ze er van overtuigd dat de komst van een kind niet hoeft te betekenen dat je huis eruit gaat zien als één groot speelparadijs. Ze verkopen er leuke kinderkamer spullen in aardse rustige tinten, echt mooi!
Ik ben van mijn geloof aan het vallen, hebben jullie het ook door? Ik zit op een glijdende schaal, richting webshops. Alhoewel ik me nog steeds zal hardmaken voor de echte fysieke winkel, zie ik ook al jaren de voordelen van webshops voor kids. Maar het is zo jammer, dat je steeds dezelfde webshops ziet, steeds dezelfde grote, die alleen maar de grote gemene deler verkopen.

Schommelstoelen van Eames, design voor kids

Schommelstoelen, groot en klein

Greatlittlekids.nl is een kleinere webshop voor leuke kinderkamer spullen en speelgoed. Houd je van design en zoek je voor je kinderen ook designspullen dan is deze prachtige schommelstoel van het merk Eames misschien iets voor jou. Ze zijn er in twee groottes, voor kinderen vanaf 2 jaar met zithoogte 32 cm en voor volwassenen. Dus lekker schommelend je kind de borst geven of een boekje lezen: qualitytime op een kwaliteitsstoel!

Hippe kinderkamer spullen en meer

Ik vind het verstandig van greatlittlekids.nl dat ze geen kinderkleding verkopen. Bij die grote aanbieders is heel veel kinderkleding te vinden, dus dat laat greatlittlekids.nl lekker liggen. Ze kiezen voor mooie kinderkamer spullen in aardse kleuren, dus geen schreeuwerige kleuren en mooi materiaal, duurzaam, ik hou er van. En ze hebben ook het mooiste speelgoed.

Prachtige houten parkeergarage voor urenlang spelen met autootjes!

Wat vinden jullie van deze houten parkeergarage? Mooi, hè? Met de juiste autootjes erbij, dus niet te klein en niet te groot, staat deze garage garant voor uren speelplezier. En jongetjes blijven jongetjes, he? De meeste weten op hun tweede al een heleboel merken te onderscheiden. Auto papa, auto mama, auto opa, ze herkennen ze gewoon, het is ongelofelijk knap eigenlijk.

Ikzelf ben ondertussen van de leeftijd, dat ik mijn eerste kleinkind verwacht. Ik zou dit een prachtcadeau vinden voor de tweede verjaardag van mijn kleinkind of voor Sinterklaas en Kerst natuurlijk.

En dan nog mijn all time favourite

Het kan niet anders. Mijn all time favourite is het kinderkeukentje. Eén van de beste aan te schaffen leuke kinderkamer spullen die er zijn. Wat speelden de kinderen in mijn winkel altijd fanatiek met het keukentje! Er zijn heel wat pizza’s gebakken en wortelsoepjes gebrouwen onder de trap.

mooie kinderkamer spullen, te koop bij Greatlittlekids
My all time favourite: het kinderkeukentje

Greatlittlekids.nl heeft deze te koop. Ik vind hem prachtig. Het is een Scandinavisch merk en hij ziet er robuust uit. Na een aantal jaren zijn de kinderen er wel mee uitgespeeld en dan is het fijn, dat je hem nog goed kunt doorverkopen.

Ik schreef recent over Kinderwinkel Mevrouw Groen, Kinderwinkel Knotsknetter en Babywinkel Room42. Alledrie de winkels hebben geen webshops, omdat ze persoonlijke aandacht belangrijk vinden. De tijd die ze daaraan besteden vinden ze belangrijker, dan het onderhouden van een webshop. Ik weet uit mijn eigen ervaring, dat een webshop bij je winkel hebben, dubbel zoveel tijd kost en niet dat oplevert, wat je ervan verwacht.

Vind je het fijner om online te shoppen, kijk dan eens bij greatlittlekids.nl. Ze hebben echt leuke kinderkamer spullen. Alle artikelen zijn design of “hebben er tegenaan gelegen” en ze zijn daarom een genot om naar te kijken. En al helemaal als jouw kleine mensje er ook lol van heeft. WIN-WIN!


Dit stukje is een samenwerking.