Connect with us

All Kinds of Things BLOG

Online planten kopen bij de kweker

De Aloë Veraplant wordt hier vastgehouden door een vrouw

Shoppen

Online planten kopen bij de kweker

Online planten kopen kan bij veel aanbieders. En je snapt dat dit zo populair is online, want dat gesjouw met planten is een kriem.

Ik liep laatst op de Albert Cuypmarkt in Amsterdam met mijn fiets aan de hand. Het was gelukkig niet druk, dan kan het. Achter een van de kramen zit een leuke plantenwinkel, ze hebben er van alles. Ik was onder de indruk van een bananenplant en ik zag hem al helemaal bij mij in de woonkamer staan. Maar hoe kreeg ik dat gevaarte in vredesnaam mee? Op de fiets, in de trein, en dan nog 12 minuten lopen naar mijn huis? Dat zag ik niet zitten. Thuis bezorgen deed deze winkel niet, dus de aankoop ging helaas niet door.

online planten kopen kan bij hetbetevandekweker.nl

Online planten kopen

Eenmaal thuis bedacht ik, dat die bananenplant misschien ook wel gewoon online te koop zou zijn. Ik kwam terecht op een site, die er prachtig uitzag en waar ik al snel ontdekte, dat ze inderdaad die leuke bananenplant op voorraad hadden. De naam van die site was hetbestevandekweker.nl, maar recent hebben ze hun naam veranderd in Green Bubble.

Zoals je uit hun oude naam kunt opmaken komen de planten rechtstreeks bij de kweker vandaan. Dankzij de korte lijnen slaan ze de veiling en andere omwegen over. Het resultaat? Knetterverse planten! Dit maakt het ook nog eens beter voor het milieu. Een win-win situatie dus!

Plant-bathing, overgewaaid uit Japan

Als je eenmaal op die site zit, dan blijf je smullen. Je wilt al die planten wel hebben. Zo schrijven ze zelf op hun blog over een botanische spa-oase in je badkamer! Die term alleen al vind ik geweldig. Maar als je dat plaatje ziet, dan droom je weg. Plant-bathing heet het en het komt, jawel, uit Japan. Het zal niet. Kaarsje erbij, kopje thee, mij zie je niet meer het komende uur.

En de poes waardeert het ook

Ik bestelde de bananenplant en 3 dagen later had ik hem in huis. Ze bezorgen hem in een speciale doos, die rechtop vervoerd wordt. Het zag er prima uit en ik ben om: online planten kopen is de bom!

Bovendien waardeert poes Heintje die speciale doos ook en wij eten over 3 jaar bananen, zeggen ze. Dat laatste geloof ik niet trouwens, wat denk jij?

Poes Heintje zit in de doos van hetbestevandekweker.nl


Ik promoot in dit stukje Green Bubble. Als je iets aanschaft via de linken met Green Bubble, verdien ik er een heel klein beetje geld mee, waarmee ik dit weblog kan bedruipen. Dat geld komt trouwens van Green Bubble, niet van jullie. Jullie betalen niets extra’s.

More in Shoppen

All Kinds of Mail

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Pagina’s

To Top