Wie puzzelen zegt, zegt Denksport. Puzzelen is nog steeds enorm populair! Of het nu gaat om een sudoku, kruiswoordpuzzel of cryptogram; Denksport heeft het allemaal en op ieder niveau. Daarnaast heeft deze online puzzelwinkel een ruim assortiment aan kleurtitels, van Mandala kleurplaten tot logische kleuropgaven en lijnpuzzels. Met Denksport Junior biedt Denksport leuk en leerzaam puzzelplezier voor kinderen. En puzzelen op vakantie doen we allemaal, toch? Bij ons liggen altijd standaard een aantal boekjes in de caravan, want puzzelen is verslavend.

Op Denksport.nl is het gehele assortiment aan puzzelboeken en abonnementen te bestellen. Omdat niet alle 120 puzzeluitgaven in de winkel verkrijgbaar zijn, is Denksport.nl een gewilde webwinkel voor puzzelaars die hun favoriete puzzelboek willen bestellen. Ook biedt denksport.nl een online puzzelomgeving en zijn er geregeld leuke (exclusieve) acties en aanbiedingen te vinden. Zoals voor deze zomer: sluit een jaarabonnement af met 10% korting en ontvang een gratis Denksport strandlaken cadeau t.w.v. €12,95! Je kunt het strandlaken binnen 3 weken na het afsluiten van je abonnement thuis verwachten. Actie geldig tot en met 9 augustus 2020.

puzzelen is verslavend
Sluit een jaarabonnement af met 10% korting en ontvang een gratis Denksport strandlaken cadeau twv € 12,95.

De meest complete puzzelwinkel van Nederland

Denksport.nl is de meest complete puzzelwinkel van Nederland. Niet voor niets dat ze al 90 jaar bestaan! In de webshop vind je zowel alle losse edities als abonnementen. En een groot voordeel van deze website is, dat er geen verzendkosten in rekening gebracht worden, ook niet als je slechts één boekje koopt! De website is goed overzichtelijk en helder.

Zoals gezegd, puzzelen is verslavend.

Elke dag maak ik een sudoku uit de krant. Het is en blijft een verslaving, die ik al zeker twee jaar heb. Maar op vakantie is er geen krant en is er enorm veel tijd. Hoe lekker is het om dan dat boekje van Denksport te pakken en even 15 minuutjes te gaan zitten puzzelen op vakantie? Stel, dat ik nou geen krant zou hebben? Dan zou ik waarschijnlijk aan een abonnement denken. Een verslaving moet wel gevoed worden! Herken je dat?


In dit artikeltje wordt gebruik gemaakt van een affiliate.