Connect with us

All Kinds of Things

Waar kun je online planten kopen?

Green Bubble

Shoppen

Waar kun je online planten kopen?

Waar kun je online planten kopen? Online planten kopen kan bij veel aanbieders. En je snapt dat dit zo populair is online, want dat gesjouw met planten is een kriem.

Ik liep laatst op de Albert Cuypmarkt in Amsterdam met mijn fiets aan de hand. Het was gelukkig niet druk, dan kan het. Achter een van de kramen zit een leuke plantenwinkel, ze hebben er van alles. Ik was onder de indruk van een bananenplant en ik zag hem al helemaal bij mij in de woonkamer staan. Maar hoe kreeg ik dat gevaarte in vredesnaam mee? Op de fiets, in de trein, en dan nog 12 minuten lopen naar mijn huis? Dat zag ik niet zitten. Thuis bezorgen deed deze winkel niet, dus de aankoop ging helaas niet door.

De bananenplant, waar het allemaal om draaide

Waar kun je online planten kopen: bij Green Bubble!

Eenmaal thuis bedacht ik, dat die bananenplant misschien ook wel gewoon online te koop zou zijn. Ik kwam terecht op een site, die er prachtig uitzag en waar ik al snel ontdekte, dat ze inderdaad die leuke bananenplant op voorraad hadden. De naam van die site was Green Bubble.

De planten komen rechtstreeks bij de kweker vandaan. Dankzij de korte lijnen slaan ze de veiling en andere omwegen over. Het resultaat? Knetterverse planten! Dit maakt het ook nog eens beter voor het milieu. Een win-win situatie dus!

Waar kun je online planten kopen? Bijvoorbeeld voor plantbathing, in de badkamer?

Als je eenmaal op die site zit, dan blijf je smullen. Je wilt al die planten wel hebben. Zo schrijven ze zelf op hun blog over een botanische spa-oase in je badkamer! Die term alleen al vind ik geweldig. Maar als je dat plaatje ziet, dan droom je weg. Plant-bathing heet het en het komt, jawel, uit Japan. Het zal niet. Kaarsje erbij, kopje thee, mij zie je niet meer het komende uur.

Van 22 november tot en met 2 december 2019 krijg je 15% korting.

Kortingscode bij Green Bubble

Green Bubble heeft best vaak kortingscodes, dus hou dit blog in de gaten (instagram of facebook of nieuwsbrief), want ik meld ze altijd. Nu, in de herfst 2019, hebben ze als kortingscode: HERFST10, wat een korting geeft van 10%. Toch weer mooi meegenomen, het zijn meestal net de verzendkosten. De actie duurt tot 1 december 2019.

Maar bovendien is er ook nog een tweede kortingscode: BLACK15, wat alles te maken heeft met Black Friday en Cyber Monday. De periode dat deze kortingscode geldig is, is van 22 november t/m 2 december 2019.

En ze hebben ook best vaak sale: bijvoorbeeld de “kerstboompjes” hieronder, nu twee voor de prijs van één!

En de poes waardeert het ook

Ik bestelde de bananenplant en 3 dagen later had ik hem in huis. Ze bezorgen hem in een speciale doos, die rechtop vervoerd wordt. Het zag er prima uit en ik ben om: online planten kopen is de bom!

Bovendien waardeert poes Heintje die speciale doos ook en wij eten over 3 jaar bananen, zeggen ze. Dat laatste geloof ik niet trouwens, wat denk jij?

Poes Heintje zit in de doos van greenbubble.nl

Dus: waar kun je online planten kopen?

Waar kun je online planten kopen? Bij Green Bubble, voor de meest verse planten, direct van de kweker, en daarom de goedkoopste! En het mooiste is: niet meer sjouwen!Dit stukje is het resultaat van een samenwerking.

13 Comments

13 Comments

 1. Amelie van Writings by Amelie

  21 mei 2019 at 5:18 pm

  Handig dat je het inderdaad thuis kan laten bezorgen door het online te bestellen. Ik zou het ook niet meekrijgen met mijn fietsje!

 2. Milou

  21 mei 2019 at 6:38 pm

  Wat handig! Ik kan helaas niets anders houden Dan een eco systeem of cactussen, mijn lieve poezen beesten slopen elke plant die in hun weg staat.. katten.

  • Jeannet

   22 mei 2019 at 8:19 am

   Hoi Milou, ja, die katten die weten wat. Op de site van hetbestevandekweker staan planten die huisdiervriendelijk zijn. Dat betekent dat ze niet giftig zijn als er van gegeten wordt. Maar dat is het probleem niet bij jou, lees ik. Het zijn gewoon slopers, haha. Dank voor je reactie, gr. Jeannet

 3. Mariëlle

  22 mei 2019 at 6:17 am

  Fijn bedrijf vind ik het bestevandekweker! Ik heb hier al eens wat eerder besteld. De planten zijn wel door de verzending en verpakking iets duurder dan die op de markt of winkel, maar je krijgt er echt een kwalitatieve plant voor terug!

  • Jeannet

   22 mei 2019 at 8:15 am

   Hoi Mariëlle, leuk dat je ze al kent. Ik heb er net mijn eerste plant gekocht en het ging allemaal van een leien dakje. De plant was groter dan ik had bedacht. Later zag ik dat op de site gewoon de maten staan aangegeven, dus ik had het kunnen weten. Dank voor je reactie, gr. Jeannet

 4. Nicole Orriëns

  22 mei 2019 at 7:40 am

  Thuis laten bezorgen scheelt inderdaad een boel gesjouw. Ik vind het een mooie oplossing.

 5. Beauty By Bibi

  22 mei 2019 at 6:16 pm

  Heel handig dit! Hoef je niet te sjouwen vanaf het tuincentrum! En wat een mooie plant die eerste foto!

  • Jeannet

   22 mei 2019 at 7:03 pm

   Dankjewel! Je bedoelt de Aloë Vera. Dat moet je bekend voorkomen als beautyblogger! gr. Jeannet

 6. Vicky

  24 mei 2019 at 3:34 pm

  Jammer dat mijn kat de plantjes niet met rust laat :p

 7. The lemon kitchen

  27 mei 2019 at 7:41 am

  Leuk zijn ze! Als ons huis af is willen we ook een paar planten

 8. Joanne

  31 mei 2019 at 7:29 pm

  Oh my ! :O Van deze site had ik eerder moeten weten, love it!

 9. Moon

  9 juni 2019 at 4:23 pm

  Dus daar komt die mooie bananenplant vandaan! Hij heeft een mooie plek in mijn woonkamer Snet. Enne….mijn kleindochter is dol op bananen, nog even wachten

  • Jeannet

   10 juni 2019 at 3:03 pm

   Hi Moon, hihi, ik kon het berichtje niet eerder plaatsen. Eerst moest jij je bananenplant hebben! En ja, die bananen, ik hoop zo dat ze eraan komen, dat is ook leuker voor het kleine mensje (en voor grote mensjes ook trouwens). Kus< Jeannet

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Shoppen

All Kinds of Mail

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement BoekenBoeken
Advertisement
Advertisement
Advertisement EreadersEreaders

mrsdejong #ad

Pagina’s

To Top