Als je een grappig boek voor vrouwen zoekt, dan kom je al gauw bij de informatieve gidsen van uitgeverij Snor uit. Al tien jaar maakt Snor de meest vrolijke, maar toch leerzame boekjes die er te vinden zijn. Al die boekjes munten uit in originaliteit, vormgeving en relevantie. De Snorgidsen behandelen allemaal het thema ouder worden en hoe daarmee om te gaan.

Serieuze informatie wordt gebracht met humor en speelsheid en de boekjes zijn daarom een fijne afwisseling van alle andere ingewikkelde boeken en boekjes die over vrouwen worden volgeschreven.

En zoek je een grappig boek voor mannen, dan heeft Uitgeverij Snor dezelfde soort boekjes te koop.

Illustratie uit het Snorboek voor Vrouwen van 30+

Een grappig boek voor vrouwen van 30+

Als je een dartelende dertiger bent, ligt de wereld voor je open. Dertiger zijn is een feest. Want serieus worden, dat is dus he-le-maal nergens voor nodig. Goed, er gaan kampen ontstaan. Er komt een groep met kinderen, die vroeg naar bed moet, geen drank meer aankan en graag bijpraat in de speeltuin. En een groep dertigers die er op los leeft, die Schiphol vaker ziet dan hun ouders en uitgaat tot het licht aangaat.

Je weet dat je 30+ bent als: je voor het eerst blij bent dat je jonger wordt geschat in plaats van ouder!
(Uit de Snorgids voor Vrouwen van 30+ door Liedewij Loorbach)

Een grappig boek voor vrouwen is de Snorgids voor Vrouwen van 40+. Het zijn informatieve gidsen van Uitgeverij Snor

Maar ook voor vrouwen van 40+

De Snorgids voor vrouwen van 40+ meldt: Veertig zijn is niet niks. Het is best confronterend. Maar gelukkig zijn veertigers inmiddels wel wijs genoeg om te kunnen lachen om al die ellende. Want je gaat je zorgen maken dat je bovenarmen fladderen als je zwaait. Opeens ben je niet meer de jonge veelbelovende nieuweling, maar ben jij degene die de nieuwelingen wijze adviezen geeft.

Je weet dat je 40+ bent als: je kunt lachen, niezen, hoesten en in je broek plassen, allemaal tegelijkertijd!
(Uit de Snorgids voor Vrouwen van 40+ door Elsbeth Teeling)

Bladzijde uit Snorgids voor Vrouwen 50+

Een grappig boek voor vrouwen van 50+

Een grappig boek voor vrouwen van 50+ is de Snorgids ook. Op je vijftigste kan je eindelijk allerlei knellende banden doorknippen en zeggen: “En nu ik!” Daar staat echter wisselgeld tegenover. De menopauze kan bij veel vrouwen roet in het eten gooien. Je lijf gaat er anders uitzien, het leven heeft zijn sporen nagelaten. Maar is dat erg? Ach, je bent inmiddels al 50! Je wordt verstandig gevonden en krijgt veel minder tegenwerpingen. En krijg je die toch, dan trek je je er minder van aan.

Je weet dat je 50+ bent als: mensen tijdens het uitgaan tegen je zeggen: “joh, wat leuk, dat jij dit nog doet!”
(Uit de Snorgids voor Vrouwen van 50+ door Rietje Krijnen)

Tekstje uit Snorgids voor vrouwen 60+

Maar ook voor vrouwen van 60+

Dit is ook een grappig boek voor vrouwen van 60+. Nieuwe rolmodellen dienen zich aan: Vivienne Westwood van 73 en Nelleke van der Kroft van 66. Vanbinnen voelen de zestig-plussers zich nog steeds dertig, vol plannen, vol energie, vol levenslust, maar vanbuiten zie je de tand des tijds. Zestig- plussers hebben last van ochtendstijfheid, maar zijn niet meer ongesteld. Ze hoeven zichzelf niet meer te bewijzen. Ze zijn niet oud, en niet jong, niet onzichtbaar, gewoon zichzelf.

Je weet dat je 60+ bent als: je kinderen je verbieden nog een tattoo te nemen!
(Uit de Snorgids voor Vrouwen van 60+ door Akke de Bruijn)

Een grappig boek voor vrouwen is ongetwijfeld de Snorgids voor vrouwen. Ze zijn er voor vrouwen van 30+, 40+, 50+ en 60+. Het zijn informatieve gidsen van Uitgeverij Snor.

Heel leuk cadeautje

Omdat de “snorgidsen voor vrouwen” er zo leuk en aantrekkelijk uitzien, zijn ze uitermate geschikt als cadeautje. Er is er altijd wel iemand die je met een grappig boek voor vrouwen kunt blij maken. De boekjes zijn lekker handzaam en kosten slechts € 9,99 per stuk.

Winactie

Deze informatieve gidsen van Uitgeverij Snor waren de prijzen van een winactie, die ik georganiseerd had in december 2019. Die is dus achter de rug. Maar ik houd vaker winacties. De Snorgidsjes voor Mannen van dezelfde leeftijd was met Vaderdag een prijs van de winactie. En in april (toen ik jarig was) heb ik 3 hele mooie verjaardagskalenders verloot, ook van Snor, en van Studio Boot. Deze dus:

Wil je zeker weten, dat je op tijd weet, als er weer een leuke winactie is, schrijf je dan in voor mijn emailinglijst. Je krijgt dan ongeveer elke 2 weken een emailtje van me over alle blogs, die net zijn gepubliceerd, maar je krijgt dus ook te horen, welke winactie(s) er zijn. Ik vind het i.i.g. gezellig om je bij de “AKOTclub” te verwelkomen.


Dit blog en de daarbijbehorende winacties zijn het resultaat van een samenwerking. In dit blog zijn ook affiliates verwerkt.