vr. jul 1st, 2022

Als je een grappig boek voor mannen zoekt, dan kom je al gauw bij de informatieve gidsen van uitgeverij Snor uit. Al tien jaar maakt Snor de meest vrolijke, maar toch leerzame boekjes die er te vinden zijn. Al die boekjes munten uit in originaliteit, vormgeving en relevantie. De Snorgidsen behandelen allemaal het thema ouder worden en hoe daarmee om te gaan.

Serieuze informatie wordt gebracht met humor en speelsheid. De boekjes zijn daarom een fijne afwisseling van alle andere ingewikkelde boeken en boekjes die over mannen worden volgeschreven. Met interviews met deskundigen en herkenbare one-liners.

grappig boek voor mannen van 30plus

Een grappig boek voor mannen van 30+

Het leven van een man van 30+ lacht hem toe. Tenminste, als je het beginnende bierbuikje, de eerste grijze haar en de dertigersdilemma’s niet meetelt. Maar hé, er is genoeg positiefs! Je hebt de twintigersonzekerheden van je afgeschud. Over je lichaam, seksprestaties of kledingkeus hoef je je niet langer druk te maken. Kies wat bij je past en daarmee basta. Twintigers, pff, they ain’t seen nothing yet.

Je weet dat je 30+ bent als: je niet meer alle bandjes op Lowlands kent.

(Uit de Snorgids voor Mannen van 30+ door Maarten van der Schaaf en Lien Geeroms)

boek voor mannen van veertigplus

Maar ook voor mannen van 40+

De Snorgids voor mannen van 40+ meldt: Een teruglopende haarlijn en een zweepslag als je voetbalt met je zoon. Veertig worden is niet leuk, zou je denken. Maar er zijn meer voor- dan nadelen om 40 te zijn. Mannen van 40 zijn betere jagers, bemiddelaars en vriendelijkere personen dan jongere mannen. Ze zijn op de top van hun kunnen. Veertig het nieuwe dertig? Mochten ze willen, die dertigers.

Je weet dat je 40+ bent als: alle profvoetballers jonger zijn dan jij.

(Uit de Snorgids voor Mannen van 40+ door Gerard Janssen)

grappig boek voor mannen van 50+

Een grappig boek voor mannen van 50+

Een grappig boek voor mannen van 50+ is deze Snorgids ook. Is het tijd voor een Abraham in de tuin als je 50 wordt? Echt niet. De 50-er van nu staat midden in het leven, is sexier dan ooit tevoeren, doet op alle terreinen nog volop mee en geniet elke dag een beetje meer. Hij kan nog alles, maar hoeft veel minder.

Je weet dat je 50+ bent als: je nog weet wat een kruisraket is.

(Uit de Snorgids voor Mannen van 50+ door Henny de Vos en Sue Doeksen)

grappig boek voor mannen van 60+

Maar ook voor mannen van 60+

Dit is ook een grappig boek voor mannen van 60+. Vroeger dacht je dat 60 oud was. Dat 60 worden moeilijk was. Nu je 60 bent of wordt, weet je beter. 60 oud? 60 is het nieuwe 50! De mooiste jaren liggen voor je. Je bent misschien niet meer even snel als 10 jaar geleden, maar wel nog even slim. Van buiten grijs en van binnen wijs, man, je bent aantrekkelijker dan ooit!

Je weet dat je 60+ bent als: je de krant liever analoog leest dan digitaal.

(Uit de Snorgids voor Mannen van 60+ door Henny de Vos en Job, Joris & Marieke)

Heel leuk cadeautje

Omdat de “snorgidsen voor mannen” er zo leuk en aantrekkelijk uitzien, zijn ze uitermate geschikt als cadeautje. Er is er altijd wel iemand die je met een grappig boek voor mannen blij kunt maken. De boekjes zijn lekker handzaam en kosten slechts € 9,99 per stuk.

vier verschillende snorgidsen voor mannen

Winactie is gesloten

Er deden 14 mensen mee met deze winactie, leuk! De ouderwetse loting, met briefjes in een potje, resulteerde in 4 winnaars. Zij hebben ondertussen het boekje thuis ontvangen, de reacties zijn goed!

Ik houd vaker winacties, want ik hou van dingen weggeven. Ik had al eerder dezelfde actie voor een grappig boek voor vrouwen van Uitgeverij Snor.

Wil je zeker weten, dat je geen winactie mist, schrijf je dan in voor mijn emailinglijst. Je krijgt dan ongeveer elke 2 weken een emailtje van me over alle blogs, die net zijn gepubliceerd, maar je krijgt dus ook te horen, welke leuke winactie(s) er zijn. Ik vind het i.i.g. gezellig om je bij de “AKOTclub” te verwelkomen.


Dit blog en de daarbij behorende winactie zijn het resultaat van een samenwerking.

By Jeannet

17 thoughts on “Grappig boek voor mannen van uitgeverij Snor”
  1. Hoi Marita, leuk, dat je meedoet met de winactie, en het allerleukste is, je hoort het morgen al, en hoeft dus niet al te lang te wachten. Het allerallerleukste zou natuurlijk zijn als je wint, wie weet! gr. Jeannet

  1. Hoi Hieke, leuk, dat je er weer bij bent. Ik hoop dat je wint, je hoort het de 13e, dat is a.s. zaterdag al! gr. Jeannet

 1. Elke dag als mijn dochtertje Juno naar haar papa kijkt is het voor haar Vaderdag ❤️ want zo lief en stoer vindt ze haar papa , haar Superheld , maar hem elke dag verwennen met iets moois gaat toch net te ver! Misschien helpen jullie mij en mijn dochtertje met wat extra verwennerij voor onze Topper!!
  We gaan duimen voor onze 40+ er

  Groetjes Marit & Juno ❤️

  1. Hoi Marit & Juno, wat een mooie reactie, vol liefde voor papa. Jullie doen mee, hoor. De 13e juni horen jullie het. gr. Jeannet

 2. Mijn man van 47 vergeet iedere keer dat hij ‘al zo oud’ is… Voor zijn gevoel is hij 38 en nooit een dag ouder geworden! Misschien is het tijd voor zo’n mooi en leuk boekje om eens even stil te staan bij in welke levensfase hij zich bevindt 😉 (oh gemeen hè…)

  1. En oh ja, hij is vader van onze 4 kinderen van 17, 16, 11 en 10 dus hij kan wel een momentje voor zichzelf gebruiken…!

   1. Hoi Rosanne, haha, ik moest hier erg om lachen, en het is helemaal niet gemeen wat je zegt, dat doen we allemaal: de tijd gaat harder dan onze hersens. En ik denk, dat jij ook nog wel wat opsteekt van dit boekje trouwens. Je hoort het de 13e, of je hebt gewonnen. Gewetensvraag: wil je opteren voor het boekje voor mannen van 40+ of voor die van 50+?? gr. Jeannet

 3. Leuk boekje voor mijn man,30 plus. 40 plus kan ook want dat getal nadert kan hij zich alvast inlezen

  1. Hoi Anna, gezellig, dat je mee doet. We zullen zien, wie weet ben jij de enige die 40 plus wil hebben … Je hoort het 13 juni a.s. Fijne week nog! gr. Jeannet

  1. Hoi Berendina, leuk dat je weer mee doet! Je hebt elke keer opnieuw kans, dus gewoon elke keer opnieuw mee doen, vind ik alleen maar leuk! Je hoort het 13 juni a.s. Gr. Jeannet

 4. Ja graag ding ik mee naar het snorboek voor 60 plus.
  Voor de 60 jarige die graag leest en even niet meer weet wat hij wil vragen voor vaderdag omdat hij eigenlijk best tevreden is.

  1. Hoi Marieke, leuk dat je weer meedoet! En ja, die 60-jarigen hebben alles al, ik ken dat. Je hoort de uitslag 13 juni a.s. Groetjes, Jeannet

 5. Leuk, dit weer! Mijn vriendje wordt volgende week 30. Mag het ook voor een verjaardag? gr. Tamara

  1. Hoi Tamara, dat mag, hoor. Het is voor iedere man geschikt, maar ik had deze winactie bedacht, omdat het vaderdag is binnenkort. But no worries, je doet mee met de verloting, je hoort het de 13e, gr Jeannet

Comments are closed.