za. okt 1st, 2022

hoe All Kinds of Things gaat veranderen

All Kinds of Things Conceptstore bestaat niet meer. Ik heb het dik 2 jaar geprobeerd met de nieuwe formule, maar het lukte niet wat ik wilde, en daarom heb ik op 1 december 2018 de stekker eruit getrokken. Als je graag wilt weten waarom het al met al niet lukte, ik heb er een stukje over geschreven. 

Maar omdat ik altijd ideeën heb, hoe ik dingen kan veranderen, ga ik deze site veranderen in een blog. In een blog waar ik zelf behoefte aan heb. 

Het invullen van meer tijd

In oktober 2019 vierde ik dat ik 33 jaar ondernemer ben. En als je dat al zo lang bent, dan ben je altijd met je bedrijf en in mijn geval met je winkel bezig. Mijn vrije tijd stak ik in het bekijken van hoe andere kinderkleding-winkels het deden. Ik ging op bezoek, kijken en soms ook wel eens een beetje afkijken. We doen het allemaal. Of ik las een tijdschrift en dacht, o, daar kan ik wat mee. Ik haakte babyballen, dasjes of cactussen om te verkopen in de winkel. Ik hield mijn Facebook bij, mijn Instagram, mijn blog en ik bekeek hoe ik mijn site kon optimaliseren. Allemaal dingen die ik trouwens leuk vond om te doen, laat dat duidelijk zijn. 

Maar nu ik geen winkel meer heb en dus opeens zeeën van tijd, nu weet ik niet wat ik moet doen. Ik heb eigenlijk geen hobby’s, want de winkel was in feite altijd mijn hobby. En dat is een probleem, mijn probleem. Deze blog is mijn oplossing!

Het All Kinds of Things blog

In eerste instantie is het dus een manier om mezelf bezig te houden, ik zeg het maar eerlijk. Ik wil een blog maken voor mensen met meer tijd. Mijn kinderen noemen het al een bejaardenblog, en eigenlijk vond ik dat een prima benaming. Alhoewel ik pas 62 ben, vinden zij me bejaard. Maar of je nou jong bent of oud, als je meer tijd hebt te besteden dan je misschien lief is, dan is het fijn om wat ideeën te krijgen van iemand, die zelf ook enigszins aan het worstelen is. Welkom bij All Kinds of Things, of AKOT, zoals ik het ook wel eens noem, het blog voor mensen met meer tijd. 

Wat kan je verwachten van het blog?

Mijn idee is om te schrijven over bijzondere kleine winkels, leuke kleine horeca, over cultuur, films, theater, boeken, over koken, tuinieren, reizen, handwerken en alles waarvan ik vind, dat het de moeite waard is om over te schrijven. Ik ga proberen het zo op te schrijven, dat je het leuk gaat vinden om het zelf ook te gaan doen. Of je gaat het natuurlijk niet zelf doen, maar je komt zelf op een ander idee, wat erop lijkt. Anyway, het wordt een positieve blog met leuke ideeën.
Ik woon zelf in Haarlem, maar aangezien de winkel altijd in Amsterdam was, en ik een Amsterdammer van geboorte ben, zal ik ook veel in Amsterdam verkeren. En mocht je zelf vinden, dat ik ergens iets over moet schrijven, laat het me weten via mijn email.

By Jeannet