vr. jul 1st, 2022

Het ideale cadeautje bedenken is nooit eenvoudig. Het is altijd maar de vraag of dat de ontvanger er blij mee is. Toch wil je iets geven wat niet zomaar achter in de kast verdwijnt maar waar zij echt iets aan heeft. Heb je er al eens aan gedacht om een tas cadeau te geven?

Geschatte leestijd: 4 minuten

Welke tas kies je voor?

Als je een tas cadeau wilt geven dan is het iets moeilijker kiezen welke je moet hebben omdat je geen rekening moet houden met de smaak die jijzelf hebt maar met die van de ontvanger. Je kunt er natuurlijk niet zomaar vanuit gaan dat haar smaak dezelfde is als die van jou. Zelf zou je misschien gaan voor een tas van het merk Cowboysbag maar er zijn nog meer mooie merken die kwalitatief ontzettend goede tassen in hun assortiment hebben en die misschien beter passen bij je vriendin dan dat deze doen.

Comfortabel en makkelijk

Plotseling besef jij je dat de vriendin voor wie jij graag een tas wil kopen veel reist en dagjes weg gaat. Dan is het superhandig om een mooie rugzak te hebben en de laatste keer heb jij gezien dat die van haar wel aan vervanging toe is. Je keuze op het soort tas is dus gemaakt! Het gaat een rugzak worden. Nu naar het volgende dilemma. Welke kleur en welk ontwerp gaat het worden. Je hebt natuurlijk al een beetje rondgekeken en je hebt gekozen voor een Rains rugzak.

Rains is een ontzettend mooi en goed merk wat betreft rugzakken. Ze hebben met allerlei verschillende zaken rekening gehouden tijdens het ontwerpen van de verschillende rugzakken die ze inmiddels hebben. Onder andere met het doel waar deze voor gebruikt gaat worden. Zo zijn er bijvoorbeeld genoeg mensen die hun rugzak gebruiken om mee te nemen naar school of naar kantoor en dan is het heel makkelijk om een apart beschermend vak te hebben waar de laptop in past. Anderen die gaan juist veel weg op de fiets of gaan veel wandelen en hebben dan zo een vak niet nodig maar hebben liever een extra vak waar ze andere dingen in kunnen doen. Dat zijn allemaal praktische zaken waar Rains rekening heeft gehouden.

Tas op de rug

Kan wel tegen een stootje

Rains heeft er ook voor gezorgd dat hun rugzakken tegen een stootje kunnen en ook de spullen die in de tas zitten beschermd worden wanneer het bijvoorbeeld regent. Daarom hebben ze er een speciale coating op aangebracht zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Je kunt dus gerust met je rugzak om in een regenbui lopen zonder dat jij je zorgen hoeft te maken of dat jouw spullen wel droog blijven. Je hebt al wel in de gaten dat ze bij Rains overal mee proberen rekening te houden. Om het iedereen naar de zin te maken is hartstikke moeilijk, maar ze doen daar zeker hun best voor om dat te bereiken.

Het is fijn om te weten dat er rugzakken zijn die beschikken over deze kwaliteit en je je daar niet druk over hoeft te maken. Zeker voor die ene vriendin waar jij hem voor in gedachten hebt is het fijn dat zij gewoon op pad kan gaan zonder dat ze zich er zorgen over hoeft te maken of haar spullen wel genoeg beschermd zijn. Zo kan jij met een gerust hart die supergave rugzak cadeau doen en ben je er eigenlijk wel zeker van dat zij hem ook bij andere vriendinnen aan zal prijzen als zijnde een rugzak die comfortabel en veelzijdig is. Eigenlijk gewoon een rugzak die iedereen zou moeten hebben.


Lees ook:

By Jeannet