do. jun 30th, 2022

We kennen allemaal wel die persoon voor wie het onmogelijk is iets te kopen, omdat hij of alles al heeft of gewoon niets wil hebben. Het kan een uitdaging zijn het juiste geschenk te vinden voor iemand met wie je zaken doet, maar het is niet onmogelijk. Ondanks dat we vaak een stuk beter zijn in het vinden van een cadeau voor onze familie of vrienden, is het zeker niet onmogelijk om een origineel cadeau te vinden voor een zakenrelatie. In dit artikel geven we je graag wat tips voor het uitzoeken van jouw geschenk.

Anti-stress product

Periodes van lange werkdagen, steeds kortere nachten én grote druk zorgen ervoor dat we steeds minder contact hebben met ons eigen lichaam. We voelen al snel de stress door ons lichaam vloeien, maar wat moeten we daar nu mee doen? Ondanks dat je misschien denkt dat je collega’s en/of relaties er goed bijlopen, is het nooit verkeerd om ze te verwennen met anti-stress artikelen. Denk bijvoorbeeld aan stressballen of foam poppen waarbij je druk kunt wegknijpen. Wil je graag voor een ietwat groter cadeau gaan? Denk dan aan leuke gadgets zoals bijvoorbeeld kussentjes of massagetoestellen. Personaliseer dit cadeau door je eigen logo erop te laten bedrukken en het dan aan je zakenrelatie te geven.

Een cadeaubon geven

Een cadeaubon is een mooie manier om je zakenrelatie te verwennen. Met digitale cadeaukaarten kan er van alles gekocht worden – van kantoorbenodigdheden tot reisproducten. Er zijn een paar dingen om in gedachten te houden als je een waardebon als cadeau aan een zakenrelatie geeft. Het is belangrijk om vooraf goed te bedenken wat je aan een cadeaubon wilt uitgeven en hoe lang deze geldig moet zijn. Wil je een giftcard kopen, maar weet je nog niet welke soort? Er zijn verschillende opties zoals bijvoorbeeld een cadeaubon van een merk, winkelketen, een etentje, belevenis of een weekendje weg. Personaliseer de bon door er een mooie boodschap op te schrijven en binnen no-time heb je een mooi cadeau voor je zakenrelatie.

Een plant als cadeau voor een zakenrelatie

Kies voor een plant

Een plant is hét perfecte duurzame cadeau voor een zakenrelatie. Hij verwelkt niet na een week, je hoeft hem niet elke dag water te geven, en hij gaat niet dood als je hem vergeet te voeden. Plus, een plant is een levend iets wat uiteindelijk zal groeien en veranderen, net als je zakenrelatie. Een plant is ook een symbool van nieuw leven en groei, en dat is wat je wilt dat je zakenrelatie is. Daarnaast zorgen planten op een werkplek voor een hogere luchtvochtigheid wat bijdraagt aan een betere concentratie. Als je een geschenk zoekt dat lang blijft én dat meegroeit met je zakenrelatie, geef dan het geschenk van een plant. 


Lees ook:

By Jeannet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.