za. okt 1st, 2022

Ben je op zoek naar een leuke accommodatie om samen met jouw gezin te verblijven? Willen jullie een weekendje weg, maar willen jullie niet naar een doorsnee bungalowpark toe? Overweeg dan een verblijf op het platteland. Dichterbij de natuur en het boerenleven kom je niet. Je wordt hier wakker met de geluiden van de natuur. En gedurende de dag vermaken de kinderen zich op de boerderij. De boerderij is de perfecte accommodatie voor gezinnen.

Fijne plek voor het hele gezin

Tijdens een gezinsvakantie, is er een andere dynamiek dan wanneer je alleen met je partner weggaat. Er zijn meerdere mensen om rekening mee te houden. Als ouder zijnde gedij je waarschijnlijk goed bij rust. Terwijl kinderen doorgaans blij worden van avontuur. Wanneer je gaat overnachten bij de boer komen deze twee aspecten mooi samen. Jij kunt bij jullie tent namelijk in alle rust een boek lezen. De kinderen kunnen daarentegen volop op avontuur gaan op de boerderij. Er is op de boerderij genoeg te ontdekken en te doen. Van dieren aaien tot spelen in het hooi. De kinderen zullen zich in deze omgeving goed kunnen vermaken. De boerderij is echt een fijne plek voor het hele gezin.

Verblijf op het platteland: leuk voor jong en oud

Jouw slaapvertrek op de boerderij

Bij een overnachting op de boerderij denk je wellicht aan een bed tussen het hooi. Maar een verblijf op de boerderij is veel luxueuzer dan dat. Je kunt op de boerderij namelijk overnachten in een luxe safaritent. In deze tent ga je niet kamperen. Je gaat in deze tent overnachten. De voorzieningen zijn dusdanig uitgebreid dat je het geen kamperen kunt noemen. Van mooie bedden tot een keuken met gasfornuis en koelkast. Je hebt bij deze tent het idee dat je in een huisje zit. Maar tegelijkertijd voel je je in de tent juist ook heel dichtbij de natuur. Je ervaart in een tent op de boerderij dus het beste van twee werelden.

Verschillende boerderijen door heel Nederland

Een overnachting bij de boer klinkt leuk. Maar bij welke boer ga je overnachten? Waar bevindt de boerderij waar jij gaat verblijven zich? Een eenduidig antwoord valt op deze vraag niet te geven. Er is namelijk niet maar één boerderij waar je kunt verblijven. Er zijn verschillende boerderijen door heel Nederland waar jij kunt overnachten. Vinden jouw kinderen het leuk om in het bos hutten te bouwen? Dan kun je kiezen voor een boerderij vlakbij het bos. Maar er zijn ook boerderijen nabij de zee. En zijn jouw kinderen paardenliefhebbers? Dan kun je naar een boerderij met heel veel paarden gaan. Er is voor ieder gezin een passende boerderij te vinden.


Lees ook:

By Jeannet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.