vr. jul 1st, 2022
goedkoop verf online kopen

De plaatselijke verfwinkel zet bijna elke week een berichtje op Facebook via de buurtgroep. Wat ik heel handig van ze vind: het kost ze niets en ze krijgen toch genoeg aandacht. Toen ik de winkel belde kreeg ik een wat autoritaire man aan de telefoon. Op alles wat ik vroeg kreeg ik een meer dan stellig antwoord. Ik voelde me een beetje “een mevrouwtje”. Zo van, “ja, maar, mevrouwtje toch, dat kunt u toch niet op die manier doen!”. Hij deed behoorlijk neerbuigend, maar hij verkocht me wel een in mijn ogen behoorlijk dure verf, eentje van Wijzonol. Ik kon het meteen ophalen, dat was wel handig natuurlijk. En thuisgekomen bleek deze lak ook prima uit te strijken, dus ik was er tevreden mee. Maar toen ik besloot dat ik de nieuwe trap verder ging afschilderen met deze Wijzonol, wilde ik niet meer naar die dure verfwinkel toe, vanwege de prijs maar helemaal vanwege dat “mevrouwtje”. Maar ik moest dus nog wel ergens verf kopen. Zo ontdekte ik dus, dat je online goedkoop verf kunt kopen. Of eigenlijk goedkoper, want het blijft wel een professionele verf, en die zijn duurder dan bijv. de verf van Gamma of van Praxis.

Dit is het verhaal vooraf, want in principe koop ik het liefst locaal. Maar al googelend ontdekte ik dat ik die Wijzonol met wel 40% korting online kon kopen. Het scheelde zo’n 33 euro! En dat vond ik toch net iets te veel verschil!

Goedkoop verf online kopen

Ik ging dus googelen naar “goedkoop verf online kopen”. Ik kwam bij verf.nl terecht, omdat ik Wijzonol Aqua Zijdeglas verf online wilde kopen. Tja, als je eenmaal weet welke verf je wilt hebben, hoef je niet naar zo’n vervelende betweter te luisteren. Dus ik heb daar mijn verf gekocht en dit bleek een goede zet. Want niet alleen die prijs was overtuigend, maar het was ook nog eens de volgende dag in huis. Zo kon ik snel verder, dat was heel fijn.

goedkoop verf online kopen voor onze nieuwe trap

De nieuwe trap

In plaats van een verbouwing van de badkamer besloten we tot het plaatsen van een nieuwe, wat luiere, trap. Op de foto links zie je dat de trap behoorlijk stijl was. En dat we maar één leuning hadden. Wat je niet kunt zien op de foto is dat bovenaan de trap de treden behoorlijk smal werden. Dat alles hebben we opgevangen met de plaatsing van de nieuwe trap en we zijn er heel blij mee. Lekker stevig, de treden bovenaan zijn breder en we hebben goede leuningen gekregen. Ons huis is wat meer “bejaardenproof” gemaakt (woorden van mijn aannemer),

Goede Corona-klus

Zo’n trap komt in de grondverf, net als met kozijnen. En wat is er heerlijker dan tijdens Corona-tijd een project te hebben? Een verf- of schilderproject: ergo het googelen van “goedkoop online verf kopen”. Weet jij trouwens het verschil tussen verven en schilderen?

Nu is de verf op en moet ik weer bijkopen. Ik ga weer voor het literblik. Want dat heb je met schilderen: als je eenmaal bezig bent, dan ziet de rest er niet meer uit. Dan ga je door. Gelukkig dat ik in mijn seniorenbestaan behoorlijk wat tijd heb.


Lees ook:

By Jeannet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.