Ik was aan het googelen naar “goedkoop verf online kopen“, want ik ben bezig met het schilderen van onze nieuwe trap, daarover straks meer. Het is Coronatijd en je kunt verf online kopen, maar als je het snel wilt hebben, moet je niet bij de Gamma zijn. Dat duurt 2 tot 3 dagen, om op te halen! Ik kwam bij verf.nl terecht, omdat ik Sigma verf online wilde kopen. Ze hebben daar alles: muurverf voor binnen, muurverf voor buiten, verf voor binnen, verf voor buiten, satin of matt verf, blanke lak, beits, primer voor allerlei verven, Sikkens verf, zoals Sikkens alpha rezisto mat, Sikkens rubbol, gloss Sikkens rubbol, Sigma s2u nova matt, Sigma s2u nova satin, Sigmatex superlatex matt, Flexa muurverf, vulmiddel plamuur, enz. enz. Met gratis verzending vanaf 50 euro. Je hebt al snel al je benodigde producten gevonden en in huis. Dit zou zomaar de beste online verfwinkel kunnen zijn! Want bij mij was het de volgende dag al in huis. Zo kon ik snel verder, dat was heel fijn.

Goedkoop verf online kopen

Even het verhaal vooraf, want in principe koop ik het liefst locaal. Maar bij verf.nl was het 35% goedkoper dan bij de plaatselijke verfwinkel. Het scheelde 28 euro! En dat vond ik toch net iets te veel verschil!

De plaatselijke verfwinkel zet bijna elke week een berichtje op Facebook via de buurtgroep. Wat ik heel handig van hem vind: het kost hem niets en hij krijgt toch genoeg aandacht. Toen ik de winkel belde kreeg ik een wat autoritaire man aan de telefoon. Op alles wat ik vroeg kreeg ik een meer dan stellig antwoord. Ik voelde me een beetje “een mevrouwtje”. Zo van, “ja, maar, mevrouwtje toch, dat kunt u toch niet op die manier doen!”. En natuurlijk vond ik dat niet prettig. Enfin, hij verkocht me een in mijn ogen behoorlijk dure verf, eentje van Sigma. Ik kon het een uurtje later ophalen, dat was wel handig natuurlijk. En thuisgekomen bleek deze lak ook prima uit te strijken, dus ik was er tevreden mee.

Maar toen ik besloot dat ik de nieuwe trap verder ging afmaken met deze Sigma, wilde ik niet meer naar die toch al niet goedkope verfwinkel toe, vanwege dat “mevrouwtje”. Maar ik moest dus nog wel wegens Sigma verf kopen. Zo ontdekte ik dus, dat je online goedkoop verf kunt kopen. Of eigenlijk goedkoper, want het blijft wel een Sigma-verf, en die zijn duurder dan bijv. de verf Gamma of Praxis verf.

goedkoop verf online kopen voor onze nieuwe trap

De nieuwe trap

In plaats van een verbouwing van de badkamer besloten we tot het plaatsen van een nieuwe, wat luiere, trap. Op de foto links zie je dat de trap behoorlijk stijl was. En dat we maar één leuning hadden. Wat je niet kunt zien op de foto is dat bovenaan de trap de treden behoorlijk smal werden. Dat alles hebben we opgevangen met de plaatsing van de nieuwe trap en we zijn er heel blij mee. Lekker stevig, de treden bovenaan zijn breder en we hebben goede leuningen gekregen. Ons huis is wat meer “bejaardenproof” gemaakt (woorden van mijn aannemer),

Goede Corona-klus

Zo’n trap komt in de grondverf, net als met kozijnen. En wat is er heerlijker dan tijdens Corona-tijd een project te hebben? Een verf- of schilderproject: ergo het googelen van “goedkoop online verf kopen”. Weet jij trouwens het verschil tussen verven en schilderen?

Nu is de verf op en moet ik weer bijkopen. Omdat deze verf aanbieding (het scheelt meestal zo’n 35%) heel mooi is, ga ik nu voor het literblik. Want dat heb je met schilderen: als je eenmaal bezig bent, dan ziet de rest er niet meer uit. Dan ga je door. Gelukkig dat de lockdown nog tot ten minste eind maart duurt.

Door Jeannet

2 gedachte over “Goedkoop verf online kopen, beter voor je portemonnee”
  1. Ik geef je geen ongelijk dat je online verf hebt gekocht. Natuurlijk wil je de lokale middenstand steunen maar als het verschil in prijs zo groot is en ook nog voor hetzelfde merk verf. Dan wist ik het wel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *