za. okt 1st, 2022

Trapliften zijn er in allerlei soorten en maten. En dat is maar goed ook. Iedere woning is immers ook voorzien van een ander soort trap. Gelukkig hoeft jouw type trap geen belemmering te zijn voor de aanschaf van een traplift. Er zijn namelijk voor alle trapsoorten passende trapliften te realiseren. In welk van de verkrijgbare trapliften uit het trapliftenaanbod ben jij geïnteresseerd?  

Trapliften op maat gemaakt

De meeste woningen in Nederland hebben in huis een trap met bochten. De plaatsing van een traplift lijkt hierdoor wellicht onmogelijk. Maar niets is minder waar. Ook op een trap met bochten kan een traplift worden geplaatst. De traplift Handicare wordt in dat geval op maat gemaakt speciaal voor jouw trap. Dus heb je een trap met een of meerdere bochten? Maak je dan vooral geen zorgen. Ook als je een trap met bochten hebt, kan er een passende traplift worden geplaatst. Heb je geen trap met bochten? Is de trap bij jou in huis recht? Dan kunnen simpel en snel een van de vijf verkrijgbare rechte trapliftsoorten worden geplaatst. Van maatwerk tot standaard trapliften, het kan allemaal!

trapliften, ook verkrijgbaar voor spiltrappen

Traplift voor tijdelijk gebruik

Staat er voor jou een knieoperatie op de planning? En kun je daardoor binnenkort tijdelijk niet traplopen? Dan is dat een buitengewoon vervelende situatie als je bed boven staat. Je wilt immers het liefst gewoon in je eigen slaapkamer kunnen slapen. Maar hoe kom je daar als je geen trap kunt lopen? Met een traplift! Bij een traplift denk je wellicht niet direct aan een tijdelijke lift. Maar je kunt een traplift gewoon voor een bepaalde tijd huren. Dit is in het geval van tijdelijke immobiliteit een uitkomst. Maar wat zijn de kosten traplift huren precies? Een eenduidige prijs valt zo niet te geven. De prijs hangt af van de specifieke trapsituatie. De trap bepaalt namelijk de prijs.

Financiële mogelijkheden voor een traplift

De aanschaf van een traplift betreft een serieuze investering. Sommige mensen kunnen deze investering niet zomaar bekostigen. En dat is buitengewoon vervelend als je de traplift wel heel hard nodig hebt. Gelukkig zijn er diverse financiële mogelijkheden als het op de aanschaf van een traplift aankomt. Op de eerste plaats zou je kunnen kiezen voor een tweedehands traplift. De tweedehands trapliften zijn goedkoper en ze zijn gewoon nog in een prima staat. Daarnaast zijn er vanuit de overheid doorgaans volop mogelijkheden voor subsidies. De overheid wilt het zo lang mogelijk zelfstandig wonen hiermee stimuleren. Er zijn als je een traplift aan wilt gaan schaffen dus best nog wel wat financiële mogelijkheden.


Lees ook:

By Jeannet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.